Chemicals jobs

Senior Process Designer

NetherlandsChemicalsMarch 1, 2017

Are you looking for the next frontier in Chemicals? We are recruiting for the position of Senior Process Designer right now. Upload your CV for the recruiters in Hoofddorp, Netherlands to review.

Welding Engineer NDT

NetherlandsChemicalsJanuary 27, 201711 months

Welding-NDT Engineer

De afdeling Inspection waarborgt de integriteit van drukhoudende apparatuur door o.a. het plannen, uitvoeren en beoordelen van inspecties en het voorschrijven en beoordelen van reparaties.

Electrical Technician Process

NetherlandsChemicalsJanuary 27, 201711 months

   

We zijn op zoek naar nieuwsgierige Elektromonteurs die ervaring hebben met werken op en in proces technische bedrijven. Je kan hierbij denken aan Chemie, raffinaderij, overslag, levensmiddel industrie, farmaceutisch enz.,

Het maakt niet uit of je geringe ervaring hebt, want je krijgt de ruimte om door te groeien naar een volwaardige monteur.

E&I Technician proces industrie

NetherlandsChemicalsJanuary 27, 201711 months

We hebben meerdere vacatures voor ervaren E&I monteurs die op zoek zijn naar een vaste baan of op projectbasis te willen werken. De werkzaamheden zullen op plants worden uitgevoerd. Dit kan zijn in de chemie, raffinaderijen, farmaceutisch en voeding industrie.

Commerciële Werkvoorbereider

NetherlandsChemicalsJanuary 31, 201711 months

We hebben weer een uitdagende functie van onze klant gekregen.

We zijn op zoek naar een duizendpoot in de werkvoorbereiding en commerciële activiteiten zowel binnen als buiten het bedrijf. Binnen het bedrijf is de bedrijfsvoering een belangrijke taak. ook het stukje commercie naar de klant word in deze functie belicht.

Inspection Engineer

NetherlandsChemicalsJanuary 27, 201711 months

Je bent binnen de discipline verantwoordelijk voor het coördineren, organiseren en realiseren van servicewerkzaamheden en kleinschalige projecten. Tevens heb je als NEN- 3140 inspecteur een adviserende rol naar opdrachtgevers en onze eigen organisatie. Je draagt zorg voor een efficinte planning van projecten, kostenbeheersing, het bewaken van de kwaliteit en je zorgt voor vaktechnische aansturing van medewerkers. Richting de medewerkers vervul je daarnaast een sturende en coachende rol.

E&I Technician Dagdienst

NetherlandsChemicalsJanuary 27, 201711 months

Als E&I Technician draag je er zorg voor dat de toegewezen E&I / PLC apparatuur en productiemiddelen in veilige staat blijven functioneren en voldoen aan geldende wet- en regelgeving en bedrijfsrichtlijnen.

Process Operator Vapro A

NetherlandsChemicalsJanuary 27, 201711 months

Heb je het VAPRO A certificaat op zak en wil je doorgroeien om je proces taken te kunnen schrijven reageer dan op deze functie. Ook als je het volledige diploma van VAPRO A op zak hebt dan hebben we een mooie toekomst in de chemie voor je klaar liggen. Duidelijk verhaal toch, lees de omschrijving goed door en we zien je cv graag tegemoet.

Process Operator Vapro B

NetherlandsChemicalsJanuary 27, 201711 months

Heb je het VAPRO B certificaat op zak en wil je doorgroeien om je procestaken te kunnen schrijven reageer dan op deze functie. Ook als je het volledige diploma van VAPRO B op zak hebt dan hebben we een mooie toekomst in de chemie voor je klaarliggen. Duidelijk verhaal toch, lees de omschrijving goed door en we zien je cv graag tegemoet.

Process Operator Vapro C

NetherlandsChemicals11 months

Onze klanten zijn op zoek naar ervaren VAPRO C operators.

Dit kan zijn als senior/allround operator, assistend shiftleader, shiftleader of plant manager.

Het werk kan zowel in dagdienst semicontinu als wel volcontinu zijn.