Chemicals jobs

Onderhoudsmonteur/ werkvoorbereider

NetherlandsChemicalsMarch 31, 20179 months

Onze opdrachtgever is een moderne tankterminal in de regio Rotterdam.

Alle medewerkers worden allround ingezet en beschikken over een flexibele en multifunctionele instelling en karakter. Dit komt door de flexibiliteit van de terminal waardoor de medewerkers een meerdere functies bekleden. De operators werken ook als logistiek medewerker en de terminal manager houdt zich bezig met commercie, sales en financiële zaken.

Field Supervisor

NetherlandsChemicalsMarch 31, 2017> 1 year

Ben jij een projectmens, en zit het in je DNA om het werk “gedaan” te krijgen, dan is dit de functie die je echt gaat uitdagen.

We zoeken een ervaren Field Supervisor die zijn sporen verdiend heeft in de Chemie Petrochemie of Tanksopslag. Het gaat om meerdere projecten op verschillende vlakken.

Het gaat over een totaal (achterstallig) onderhoud aan de terminal in verschillende fases.

Welding Engineer NDT

NetherlandsChemicals11 months

Welding-NDT Engineer

De afdeling Inspection waarborgt de integriteit van drukhoudende apparatuur door o.a. het plannen, uitvoeren en beoordelen van inspecties en het voorschrijven en beoordelen van reparaties.

Electrical Technician Process

NetherlandsChemicals8 months

   

We zijn op zoek naar nieuwsgierige Elektromonteurs die ervaring hebben met werken op en in proces technische bedrijven. Je kan hierbij denken aan Chemie, raffinaderij, overslag, levensmiddel industrie, farmaceutisch enz.,

Het maakt niet uit of je geringe ervaring hebt, want je krijgt de ruimte om door te groeien naar een volwaardige monteur.

E&I Technician proces industrie

NetherlandsChemicals11 months

We hebben meerdere vacatures voor ervaren E&I monteurs die op zoek zijn naar een vaste baan of op projectbasis te willen werken. De werkzaamheden zullen op plants worden uitgevoerd. Dit kan zijn in de chemie, raffinaderijen, farmaceutisch en voeding industrie.

Process Operator Vapro A

NetherlandsChemicals8 months

Heb je het VAPRO A certificaat op zak en wil je doorgroeien om je proces taken te kunnen schrijven reageer dan op deze functie. Ook als je het volledige diploma van VAPRO A op zak hebt dan hebben we een mooie toekomst in de chemie voor je klaar liggen. Duidelijk verhaal toch, lees de omschrijving goed door en we zien je cv graag tegemoet.

Process Operator Vapro B

NetherlandsChemicals8 months

Heb je het VAPRO B certificaat op zak en wil je doorgroeien om je procestaken te kunnen schrijven reageer dan op deze functie. Ook als je het volledige diploma van VAPRO B op zak hebt dan hebben we een mooie toekomst in de chemie voor je klaarliggen. Duidelijk verhaal toch, lees de omschrijving goed door en we zien je cv graag tegemoet.

Process Operator Vapro C

NetherlandsChemicals8 months

Onze klanten zijn op zoek naar ervaren VAPRO C operators.

Dit kan zijn als senior/allround operator, assistend shiftleader, shiftleader of plant manager.

Het werk kan zowel in dagdienst semicontinu als wel volcontinu zijn.

Sr. Operator Technician onshore

NetherlandsChemicals

Ben jij een Senior Operator Technician / Process Operator en woon jij in de omgeving van  Emmen? Solliciteer dan nu bij Atlas Professionals in Hoofddorp voor de positie van Operator Technician (Onshore)!

E&I Technician / Operator

NetherlandsChemicals

We zijn op zoek naar gemotiveerde mensen die bij voorkeur offshore ervaring hebben en zich graag verder willen ontwikkelen bij een van de grootste energieleveranciers van Europa. Heb je een elektrotechnische achtergrond en interesse in de procestechniek? Dan zien we jouw cv graag tegemoet!