Jobs in Netherlands

Master

NetherlandsOffshore MarineJune 25, 20177 days

Atlas Professionals is looking for professionals to work as Master with one of the clients of the office in Urk, Netherlands. It’s a temporary position in Netherlands. Do you have the necessary experience?

Matroos

NetherlandsDredging & Port ConstructionJune 26, 20175 days

Are you looking for the next frontier in Dredging & Port Construction? We are recruiting for the position of Able Seaman right now. Upload your CV for the recruiters in Urk, Netherlands to review.

Medewerker Transport

NetherlandsProduction & MaintenanceJuly 4, 2017

Ben jij in het bezit van een geldig certificaat zoals TCVT Mobiele kraan of het bedienen van een bovenloopkraan? Zou je graag aan de slag willen in de Rotterdamse haven en werken in een groot staalbedrijf? Laat het ons weten en we nemen contact met je op.

Matroos

NetherlandsOffshore MarineJuly 1, 20174 weeks

Wij zijn op zoek naar 2 ervaren matrozen.

Matroos Zeevaart

NetherlandsOffshore MarineJune 26, 20173 months

Beschikbaar om te werken als matroos zeevaart? Voor vacatures bij de overheid (Rijkswaterstaat) en bij klanten actief in o.a. sleep- en duwvaart, surveywerk, baggerwerk zijn we dringend op zoek naar zeegaande matrozen. 

Wij hebben met Rijkswaterstaat een samenwerkingsovereenkomst afgesloten voor het leveren van nautisch inhuurpersoneel (varend) op alle Nederlandse wateren en de Noordzee. Hiervoor stellen we zowel op continue basis als aanvullend nautisch personeel beschikbaar. Activiteiten waar je aan meewerkt zijn o.a. vaarwegmarkering, oliebestrijding, visserijonderzoek, metingen en kustwachtactiviteiten. 

Bij overige klanten werk je o.a. mee aan de bouw van windmolenparken, vervoeren van materiaal en baggerwerkzaamheden.

Matroos

NetherlandsDredging & Port ConstructionJune 30, 2017

Op zoek naar een parttime baan als matroos in de Amsterdamse haven ! Wij zijn per direct op zoek naar een matroos voor op een bunkerboot in de Amsterdamse haven.

Het werk is alleen op de vrijdagen.

Mechanic Shipyard

NetherlandsPlatforms & Jack UpsJuly 31, 20173 months

Wij zijn op zoek naar een MONTEUR LUXE JACHTBOUW. 

AB/Cook

NetherlandsDredging & Port ConstructionAugust 29, 20174 weeks

Atlas Professionals is specialised in Dredging & Port Construction. At the moment we have an opening for the temporary position of AB/Cook to work in Netherlands. Interested in this temporary position? Let us know.

Matroos binnenvaart

NetherlandsDredging & Port Construction7 months

We zoeken binnenvaartmatrozen op duw- en sleepboten en beunschepen. Ben jij op korte termijn klaar voor een nieuwe stap? Schroom niet en lees verder!

Process Operator

NetherlandsChemicalsJuly 28, 2017

We zijn op zoek naar verladingsoperator minimaal afgeronde VAPRO A