Platforms & Jack Ups jobs

Find the latest jobs on Platforms & Jack Ups on Atlas Professionals. Atlas Professionals is recruiting qualified and competent professionals to work on the Platforms & Jack Ups worldwide, such as the Seafox 5 owned and operated by Workfox. We are always looking for Crane Drivers, Deckhands, Engineers, Medics and Safety officers. Have a look at our vacancies and upload your CV for our recruiters to review.

Fitter

NetherlandsPlatforms & Jack UpsMarch 1, 20174 months

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Leiden, Amsterdam en Rotterdam  zijn wij op zoek naar fitters & lassers  die allround inzetbaar zijn binnen de luxe jachtbouw. 

Welder

NetherlandsPlatforms & Jack UpsFebruary 1, 20178 months

Voor onze opdrachtgever in de Machinebouw zijn wij op zoek naar lassers. De opdrachtgever heeft verschilldende projecten en maken onderdelen voor machine- en apparatenbouwers en industriële eindgebruikers. Van eenvoudige constructies tot complexe werktuigen.

Onderhouds monteur/ Mechanic

NetherlandsPlatforms & Jack UpsJanuary 30, 20173 months

At the moment we have a vacancy for the temporary position of Onderhouds monteur/ Mechanic. Interested? And do you have the necessary experience?

Welder

NetherlandsPlatforms & Jack UpsMarch 1, 20174 months

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Leiden, Amsterdam en Rotterdam  zijn wij op zoek naar fitters & lassers/monteurs die allround inzetbaar zijn binnen de luxe jachtbouw. 

Mechanic

NetherlandsPlatforms & Jack UpsFebruary 1, 20172 days

Wij zijn voor onze opdrachtgever in de omgeving van Leiden op zoek naar een monteur voor in de luxe jachtbouw die per direct kan starten.

Electrician

United KingdomPlatforms & Jack UpsApril 1, 20173 months

Atlas Professionals zoekt Nederlands sprekende Electricians met ervaring in de offshore industrie. Je wordt ingezet op diverse locaties offshore en bij gebleken geschiktheid er is een kans op een vaste positie in een 2 weken op/af schema.

Deckhand

United KingdomPlatforms & Jack UpsApril 1, 2017> 1 year

Atlas Professionals zoekt Nederlands sprekende Deckhands met ervaring in de offshore industrie. Je wordt ingezet op diverse locaties offshore en bij gebleken geschiktheid er is een kans op een vaste positie in een 2 weken op/af schema.

Mechanic

United KingdomPlatforms & Jack UpsApril 1, 20173 months

Atlas Professionals zoekt Nederlands sprekende Mechanics met ervaring in de offshore industrie. Je wordt ingezet op diverse locaties offshore en bij gebleken geschiktheid er is een kans op een vaste positie in een 2 weken op/af schema.

Voorman Techniek Installaties

NetherlandsPlatforms & Jack UpsFebruary 1, 20174 months

Wij zijn voor onze opdrachtgever opzoek naar een Voorman Techniek Installaties in de jacht/scheepsbouw die ervaring heeft met de expertises cascobouw,/laswerkzaamheden, montage & installatie en pijpfitten. 

Welder

NetherlandsPlatforms & Jack Ups

Ben jij een ervaren lasser en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je een vaste baan of juist flexibiliteit? Dan is een onshore en/of offshore lassers positie in de Olie en Gas iets voor jou.