Power jobs

Engineer Elektra Grootverbruik

NetherlandsPowerMay 1, 2017

Ben jij een ervaren Elektrotechnisch engineer en vind jij technisch complexe projecten een leuke uitdaging? Werk jij als professional graag met anderen samen in een leuk en betrokken team? Reageer dan nu!

Engineer Hoogspanningskabels

NetherlandsPowerJune 1, 2017

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar meedere engineers hoogspanningskabels. Klinkt dit interessant? Lees dan snel verder!

Werkvoorbereider Noord Holland

NetherlandsPowerApril 1, 2017

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij voor langere periode (+12mnd) op zoek naar meedere werkvoorbereiders in Noord Holland. Klinkt dit interessant? Lees dan snel verder!

Werkvoorbereider

NetherlandsPowerApril 1, 2017> 1 year

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij doorplopend op zoek naar werkvoorbereiders (midden- en/of hoogspanning) in de regio Amsterdam of Arnhem/Nijmegen. Klinkt dit interessant? Lees dan snel verder!

Engineer Elektra

NetherlandsPower12 months

Atlas Professionals is opzoek naar professionals die als Engineer Elektra willen worden ingezet. Onze opdrachtgevers zijn door heel Nederland verspreid. Heb jij de juiste ervaring!?

Project Manager Hoog en/of Middenspanning

NetherlandsPower

Atlas Professionals is opzoek naar professionals die als Project Manager Midden en/of Hoogspanning willen worden ingezet. Onze opdrachtgever heeft een landelijk bereik. Heb jij de juiste ervaring?!