Power jobs

engineer hoogspanning

NetherlandsPowerMarch 1, 2017

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar meedere Engineer's Hoogspanning. Klinkt dit interessant? Lees dan snel verder!

werkcoordinator

NetherlandsPowerMarch 1, 2017

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar meedere werkcoordinator's. Klinkt dit interessant? Lees dan snel verder!

Engineer Hoogspanningskabels

NetherlandsPowerMarch 1, 2017

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar meedere engineers hoogspanningskabels. Klinkt dit interessant? Lees dan snel verder!

Werkvoorbereider Noord Holland

NetherlandsPowerMarch 1, 2017

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij voor langere periode (+12mnd) op zoek naar meedere werkvoorbereiders in Noord Holland. Klinkt dit interessant? Lees dan snel verder!

EXPERIENCED NEUTRONICS EXPERT

NetherlandsPowerMarch 1, 2017

Atlas Professionals is searching for an NEUTRONICS EXPERT, The job is based in the Netherlands. Do you have the necessary skills? 

Werkvoorbereider

NetherlandsPowerMarch 1, 201710 months

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij doorplopend op zoek naar werkvoorbereiders (midden- en/of hoogspanning) in de regio Amsterdam of Arnhem/Nijmegen. Klinkt dit interessant? Lees dan snel verder!

Engineer Elektra

NetherlandsPower12 months

Atlas Professionals is opzoek naar professionals die als Engineer Elektra willen worden ingezet. Onze opdrachtgevers zijn door heel Nederland verspreid. Heb jij de juiste ervaring!?

Project Manager Hoog en/of Middenspanning

NetherlandsPower

Atlas Professionals is opzoek naar professionals die als Project Manager Midden en/of Hoogspanning willen worden ingezet. Onze opdrachtgever heeft een landelijk bereik. Heb jij de juiste ervaring?!