Jobs in Europe

Driller

United KingdomDrilling & Well Services, Platforms & Jack UpsDecember 5, 2022

Atlas Professionals are recruiting for Drillers for various adhoc positions based in the North Sea.

Electrician (Platforms & Jack Ups)

United KingdomDrilling & Well Services, Platforms & Jack UpsDecember 5, 2022

Atlas Professionals are recruiting for Electricians for various adhoc roles based in the North Sea.

Toolpusher

United KingdomDrilling & Well Services, Platforms & Jack UpsDecember 5, 2022

Atlas Professionals are recruiting for experienced UK & EU Toolpusher's for various adhoc positions based in the North Sea.

Roustabout (UK BASED)

United KingdomDrilling & Well Services, Platforms & Jack UpsDecember 1, 20226 months

Atlas Professionals is currently looking for UK Based Roustabouts for various jobs across the North Sea, some experience is desired and all Certs are mandatory (See Job Requirements)

Windturbine Service Technician - Vlagtwedde

NetherlandsRenewablesDecember 1, 2022

Een nieuwe baan, direct een jaarcontract en een werkgever die in jou moet investeren! Waardoor zekerheid op een baan, een carrière in een nieuwe industrie, zo goed als goed zit. Hoe zit dat nou? Als monteur heb je een bepaalde ervaring opgedaan. Maar het werken als een Service Technician in de windindustrie is toch anders. Daarnaast heb je diverse trainingen en certificaten nodig om te mogen werken als Service Technician in een windturbine.

Survey Rep

TurkeySurveyNovember 12, 202210 months

Atlas Professionals is looking for professionals to work as Survey Rep with one of the clients of the office in Newquay, United Kingdom. It’s a temporary position in Turkey. Do you have the necessary experience?

Senior Surveyor

NorwaySurveyOctober 19, 20224 weeks

Are you an experienced Senior Surveyor looking for a new challenge in United Kingdom? Apply now with Atlas Professionals in Newquay, United Kingdom for the position of Senior Surveyor.

Windturbine Service Technician Delfzijl

NetherlandsRenewablesOctober 3, 2022

Direct op VAST contract bij onze klant, een salaris tussen de € 2.800,- en € 3.800,- bruto op basis van 40 uur, 27 vrije dagen en 13 ADV dagen en de overuren en storingsdienst worden uitbetaald. Mooie arbeidsvoorwaarden, voor een uitdagende functie!

Lees snel verder!

Windturbine Service Technician Numansdorp

NetherlandsRenewablesOctober 3, 2022

Het Klimaatakkoord is een belangrijk deel van de Nederlandse invulling van het Klimaatverdrag van Parijs. Daarin hebben 195 landen afgesproken om de stijging van de gemiddelde wereldtemperatuur te beperken. Wil jij bijdrage aan een duurzame wereld? Heb jij een elektrotechnische achtergrond? Dan is dit jou kans!