Offshore Wind jobs in Netherlands

Logistiek Coordinator gezocht voor de Wind sector!

NetherlandsOffshore WindNovember 4, 2019

Werkenindewind: voor een gerenommeerde speler in de Wind (onshore) zijn wij per direct op zoek naar een Logistiek Coördinator!

Senior Authorised Person

NetherlandsOffshore WindNovember 15, 201911 months

Our client is looking for a Senior Authorised Person (Installatie Verantwoordelijke) for the Borssele 2 Offshore Wind Park

Matchday MHI Vestas IJmuiden

NetherlandsOffshore WindNovember 5, 2019

Heb jij een opleiding afgerond in de richting van Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Automotive, Luchtvaarttechniek of Mechatronica (MBO 3 of 4)? En ben je nieuwsgierig wat het werken in de wind industrie precies inhoudt? Meld je dan aan voor de MHI Vestas Matchday! 


De Matchday zal plaatsvinden op dinsdag 5 november 2019 bij MHI Vestas in IJmuiden. Je kunt je gemakkelijk aanmelden via de Apply button en wij nemen dan contact met je op. De Matchday is geheel gratis te bezoeken.


De Matchday bij MHI Vestas zal bestaan uit een programma van 10:00 - 13:00 uur waarbij je meer te weten zult komen over de wind industrie. Je hoort van een professional hoe een werkdag er precies uitziet, en welke PPE's je allemaal nodig hebt. Via een VR bril kun je ervaren hoe het is om te werken aan een offshore wind turbine, en uiteraard zal MHI Vestas een rondleiding geven op hun terrein in IJmuiden.

Wie is MHI Vestas?

MHI Vestas Offshore Wind werd opgericht in april 2014. De twee moederbedrijven Vestas Wind Systems en Mitsubishi Heavy Industries zijn twee wereldleiders op het gebied van windenergie en offshore.


MHI Vestas heeft een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van de offshore windindustrie. Van de installatie van 500 kW-turbines op Tunoe Knob in 1995 tot de 10 MW-turbines die vandaag de dag geplaatst worden. Ze lopen al meer dan 20 jaar voorop op het gebied van turbine-innovatie. En zijn nog maar net begonnen...

Waarom werken bij MHI Vestas?

"De offshore wind industrie groeit uitzonderlijk snel, mede door de transitie naar groene energie. Ik vind het fantastisch om daar mijn steentje aan bij te kunnen dragen. Doordat het een relatief nieuwe industrie is, met veel groeipotentie, biedt dit ook juist veel carrièremogelijkheden in Service en Operations." 

Lead Engineer Platforms

NetherlandsOffshore WindNovember 4, 2019

We are looking for a Lead Engineer Platform. The role is a temp to perm role mainly located and based in the Netherlands.

High Voltage Test Engineer gezocht!

NetherlandsOffshore WindNovember 1, 2019

Wij zijn per direct op zoek naar een High Voltage Test Engineer voor in de wind industrie. 

Bij interesse nodig ik je graag uit om snel verder te lezen. 

Nordex Servicemonteur

NetherlandsOffshore WindNovember 4, 2019

Ook altijd al willen werken bij een fabrikant van turbines? Pak dan je kans bij Nordex Energy, een vooraanstaand merk in onshore windturbines met een trackrecord waar je u tegen zegt.

Misschien wel de belangrijkste kernwaarde van Nordex is integriteit. Dit sijpelt door in de gehele organisatie en het is dan ook niet voor niks dat Nordex zijn personeel kan boeien en binden.

Pas jij in een bedrijf met een open houding en een recht-door-zee instelling? Laat je dan verrassen door deze windturbinefabrikant en solliciteer vandaag nog op de functie van Servicemonteur in de Wind.

Crewing Coordinator

NetherlandsOffshore WindNovember 12, 2019

Ga aan de slag als Crewing Coordinator?

Ben jij iemand die het geweldig vindt om in een korte tijd snelle resultaten neer te zetten? Ben jij een kei in het bepalen van prioriteiten en plannen en organiseren? Vind je het leuk om dingen te regelen voor iemand anders? In deze dynamische rol als crewing coördinator/ crewing officer zorg jij ervoor dat de juiste professional, in de juiste functie op het juiste schip staat.

Operations and Maintenance (O&M) Manager Vattenfall

NetherlandsOffshore WindOctober 21, 2019

Vattenfall is one of Europe’s largest electricity generators and producer of heat and operates in Sweden, Denmark, Germany, the Netherlands and the UK. Our strategy is to be fossil-free within one generation.


For our Dutch Onshore Generation portfolio we are now looking for an Operations and Maintenance (O&M) Manager for the Wieringermeer windfarm. Furthermore, the O&M Manager will contribute to the setup of our own service organisation for the Dutch windfarms.


The Wieringermeer windfarm consists of 82 Nordex N117-3,6MW wind turbines and the first two years the windfarm will be operated under a full Operation and Maintenance contract by Nordex. The first wind turbines will be operational in 2019.


Project Engineer

NetherlandsOffshore WindNovember 1, 2019

We are looking for a Project Engineer for one our clients active within the wind industry on a global base.

Servicemonteur Wind

NetherlandsOffshore WindDecember 1, 2019

Voor een grote speler in de windenergie zoeken wij een Servicemonteur Wind voor het team in de regio Zeeland, Zuid-Holland en West-Brabant. Onze opdrachtgever levert inspectie- en onderhoudsdiensten van hoge kwaliteit aan hun klanten op on- en offshore windparken.


Je zult voornamelijk werkzaam zijn in Zeeland, Zuid-Holland en West-Brabant, dichtbij de klanten. Incidenteel zal je ook in andere regio’s van Nederland en de buurlanden werken.