Offshore Wind Wind Turbine Technician jobs

Service Technician

GermanyOffshore WindOctober 23, 2019> 1 year

On behalf of our client, Atlas Professionals is searching for 4 consultants who will be working as Maintenance Technician min. WT1, expect WT2 (min. level 4, expect level 5) at the Gode Wind (SW-T6.0) and Borkum Riffgrund (SWT-4.0) offshore Windfarm Projects.

Matchday MHI Vestas IJmuiden

NetherlandsOffshore WindNovember 5, 2019

Heb jij een opleiding afgerond in de richting van Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Automotive, Luchtvaarttechniek of Mechatronica (MBO 3 of 4)? En ben je nieuwsgierig wat het werken in de wind industrie precies inhoudt? Meld je dan aan voor de MHI Vestas Matchday! 


De Matchday zal plaatsvinden op dinsdag 5 november 2019 bij MHI Vestas in IJmuiden. Je kunt je gemakkelijk aanmelden via de Apply button en wij nemen dan contact met je op. De Matchday is geheel gratis te bezoeken.


De Matchday bij MHI Vestas zal bestaan uit een programma van 10:00 - 13:00 uur waarbij je meer te weten zult komen over de wind industrie. Je hoort van een professional hoe een werkdag er precies uitziet, en welke PPE's je allemaal nodig hebt. Via een VR bril kun je ervaren hoe het is om te werken aan een offshore wind turbine, en uiteraard zal MHI Vestas een rondleiding geven op hun terrein in IJmuiden.

Wie is MHI Vestas?

MHI Vestas Offshore Wind werd opgericht in april 2014. De twee moederbedrijven Vestas Wind Systems en Mitsubishi Heavy Industries zijn twee wereldleiders op het gebied van windenergie en offshore.


MHI Vestas heeft een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van de offshore windindustrie. Van de installatie van 500 kW-turbines op Tunoe Knob in 1995 tot de 10 MW-turbines die vandaag de dag geplaatst worden. Ze lopen al meer dan 20 jaar voorop op het gebied van turbine-innovatie. En zijn nog maar net begonnen...

Waarom werken bij MHI Vestas?

"De offshore wind industrie groeit uitzonderlijk snel, mede door de transitie naar groene energie. Ik vind het fantastisch om daar mijn steentje aan bij te kunnen dragen. Doordat het een relatief nieuwe industrie is, met veel groeipotentie, biedt dit ook juist veel carrièremogelijkheden in Service en Operations." 

Nordex Servicemonteur

NetherlandsOffshore WindNovember 4, 2019

Ook altijd al willen werken bij een fabrikant van turbines? Pak dan je kans bij Nordex Energy, een vooraanstaand merk in onshore windturbines met een trackrecord waar je u tegen zegt.

Misschien wel de belangrijkste kernwaarde van Nordex is integriteit. Dit sijpelt door in de gehele organisatie en het is dan ook niet voor niks dat Nordex zijn personeel kan boeien en binden.

Pas jij in een bedrijf met een open houding en een recht-door-zee instelling? Laat je dan verrassen door deze windturbinefabrikant en solliciteer vandaag nog op de functie van Servicemonteur in de Wind.

Inspectors

GermanyOffshore Wind5 weeks

Atlas Professionals is looking for professionals to work as Inspectors with one of the clients of the office in Bristol, United Kingdom. It’s a temporary position in United Kingdom. Do you have the necessary experience?

Servicemonteur Wind

NetherlandsOffshore WindDecember 1, 2019

Voor een grote speler in de windenergie zoeken wij een Servicemonteur Wind voor het team in de regio Zeeland, Zuid-Holland en West-Brabant. Onze opdrachtgever levert inspectie- en onderhoudsdiensten van hoge kwaliteit aan hun klanten op on- en offshore windparken.


Je zult voornamelijk werkzaam zijn in Zeeland, Zuid-Holland en West-Brabant, dichtbij de klanten. Incidenteel zal je ook in andere regio’s van Nederland en de buurlanden werken.

Inbedrijfsteller Windturbines

NetherlandsOffshore WindDecember 1, 2019

Wil jij je steentje bijdragen aan een duurzamere wereld? Dan is deze mooie functie wellicht wat voor jou. 
 
Voor een van onze opdrachtgevers in de windindustrie zijn wij op zoek naar een Inbedrijfsteller.
In deze rol ben je verantwoordelijk voor het inbedrijfstellen van nieuwe windturbines.

E/I monteur technische dienst

NetherlandsOffshore WindDecember 1, 2019

Onze klant is leidend in offshore funderingen voor windturbines en olie-en gasplatformen, waarbij de focus altijd ligt op kwaliteit, flexibiliteit en feilloze, tijdige levering naar de opdrachtgever.
Windenergie op zee staat hoog in het vaandel daar zij een bijdrage willen leveren aan de verduurzaming van onze energievoorziening.

Wil je hier ook deel van uitmaken, dan is er nu de kans om je toe te voegen aan hun teams.

Offshore servicemonteur windturbines Vattenfall NV

NetherlandsOffshore WindDecember 1, 2019

Voor Vattenfall, een van de grootste producenten van elektriciteit in Europa en de grootste producent op het gebied van verwarming, zijn wij op zoek naar een offshore servicemonteur voor het offshore windpark Egmond aan Zee.


Samen met je team word je dagelijks middels een Crew Transfer Vessel naar het offshore windpark gevaren en ben je verantwoordelijk om de 36 geavanceerde V90 3MW windturbines optimaal draaiende te houden.


Er wordt van maandag tot vrijdag gewerkt, een werkdag start om 07.30 uur en rond 16.30 uur ben je weer terug aan wal. Het kan zijn dat je in het weekend af en toe een storingsdienst draait. Gezien de werkdagen gaat de voorkeur uit naar professionals met maximaal 1 uur reistijd. 

Windturbinemonteur / Elektromonteur

NetherlandsOffshore WindDecember 31, 2019

Onze klant is een gerenommeerd service- en onderhoudsbedrijf voor windturbines. Naast service en onderhoud zijn zij leverancier van windturbine-onderdelen en richten ze zich tevens op revisie en (de)-montage van alle merken windturbines.

Door toenemende opdrachten zijn zij op zoek naar versterking in hun team!

Service Technician

NetherlandsOffshore WindDecember 2, 2019

Onze opdrachtgever EWT, expert in lokale energieopwekking en tevens ontwerper en producent van ‘direct drive’ windturbines opereert wereldwijd met activiteiten in Europa, Noord-Amerika en Azië.


Ter aanvulling van het team dat voornamelijk werkzaam is in de omgeving van Rilland, zijn wij op zoek naar een servicemonteur. Heel belangrijk in deze rol is dat je 7 dagen per week oproepbaar bent. Uiteraard heb je vrije dagen, maar ben je wel flexibel. Wat goed is om te weten, is dat de balans positief valt naar de kant van de werknemer.


De ideale kandidaat heeft een sterke persoonlijkheid en staat stevig in zijn schoenen. Je kunt goed plannen en situaties overzien.