Offshore Wind jobs

Wind Technician (aankomend)

NetherlandsOffshore WindNovember 1, 20198 months

Vlissingen is aankomende jaren de hotspot van de offshore wind in Nederland. Overal in de regio zie je activiteiten ontstaan om dit te gaan realiseren. Zo heeft onze opdrachtgever MHI Vestas in september 2018 in Vlissingen-Oost een pre-assembly site opgezet om de Belgische windparken Norther & North Wester en het Nederlandse windpark Borssele 3-4 te gaan servicen. Inmiddels zijn er ook al nieuwe projecten gewonnen waardoor het zeer waarschijnlijk is dat dit mooie project nog een vervolg zal krijgen.

Elektrotechnisch monteur

NetherlandsOffshore WindDecember 31, 2019

Wij zijn op zoek naar een Elektrotechnisch monteur voor onze klant in de regio Noord-Holland.

Senior Project Engineer

NetherlandsOffshore Wind

Looking for a permanent job as Project Engineer in Netherlands? Atlas Professionals in Bristol, United Kingdom is always looking for new Offshore Wind professionals. At the moment we have a vacancy for the position of Senior Project Engineer.

(aankomend) Wind Technician IJmuiden

NetherlandsOffshore WindSeptember 30, 2019

Onze klant in de offshore wind heeft zichzelf als doel gesteld om de wereld wat groener te maken. Met elkaar zijn ze tot de conclusie gekomen dat ze de planeet een mooie plek vinden en dit vooral zo willen houden. Hun visie is dan ook om een leidende speler in de offshore wind te zijn (en blijven) en bij te dragen aan de komende generaties.

OCM/DOCM

United KingdomOffshore Wind

Atlas Professionals are looking for Offshore Construction Managers/Deputy Construction Managers throughout Europe on Cable Installation projects in 2019.

Project Management Assistent

NetherlandsOffshore WindAugust 1, 2019

Voor de afdeling project management zijn wij opzoek naar enthousiaste, proactieve en ervaren project assistent voor 40 uur per week. Jouw werkplek bevindt zich op het kantoor in Zwolle, maar je ondersteunt de collega’s bij verschillende projecten in Nederland.

Het is een rol voor de langere termijn.

Opbouwmedewerker

NetherlandsOffshore WindAugust 1, 2019

Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij ter aanvulling van het installation team op zoek naar een opbouwmedewerker.

Een mooi avontuur binnen de wind aangezien je door heel de Benelux deze onshore windturbines op gaat bouwen, waardoor je doordeweeks in de kost verblijft.