Permanent Engineering & Project Controls jobs

Junior Project Engineer

TaiwanEngineering & Project Controls, RenewablesFebruary 1, 2022

We are looking for a Junior Project Engineer

Gerente de Operações Offshore

BrazilEngineering & Project Controls, Offshore MarineFebruary 28, 2022

Atlas Professionals is specialised in Engineering & Project Controls;Offshore Marine. At the moment we have an opening for the permanent position of Gerente de Operações Offshore to work in Brazil. Interested in this permanent position? Let us know.

Senior Technisch Tekenaar/Constructeur

NetherlandsEngineering & Project Controls, Operations & Maintenance, Platforms & Jack UpsFebruary 1, 2022

Ben jij een ervaren werktuigbouwkundige? En bedenk en teken jij graag (zware) hijsconstructies voor de offshore industrie? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever, een aanbieder en service provider van klant offshore kranen en equipment zijn wij op zoek naar een fulltime Sr. Technisch Tekenaar/Constructeur. Standplaats: omgeving van Amsterdam.

Service/Production Engineer

NetherlandsEngineering & Project Controls, Operations & Maintenance, Platforms & Jack UpsFebruary 1, 2022

Heb jij technisch inzicht? Ben je op zoek naar een baan met een variatie aan werkzaamheden? Voor onze opdrachtgever, een aanbieder en service provider van klant specifieke offshore kranen en equipment voor de offshore en energiemarkt zijn wij op zoek naar een fulltime Service/Production Engineer. Standplaats: omgeving van Amsterdam.

Primeiro Oficial de Máquinas - 1OM

BrazilEngineering & Project Controls, Offshore Marine, Operations & MaintenanceMarch 10, 2022

Are you looking for the next frontier in Engineering & Project Controls;Offshore Marine;Operations & Maintenance? We are recruiting for the position of 1st Engineer right now. Upload your CV for the recruiters in Rio de Janeiro, Brazil to review.