Temporary Dredging jobs

Engineer

NetherlandsDredgingAugust 1, 20225 months

Ben jij een Maritiem Engineer en opzoek naar een nieuwe uitdaging met doorgroeimogelijkheden?

En heb je interesse om aan boord te varen van 's werelds grootste baggerschepen met het oog op een vaste aanstelling?

Storekeeper

NetherlandsDredging, Merchant Shipping, Offshore Marine, DecommissioningAugust 1, 2022

Are you an experienced Store Keeper looking for a new challenge in Netherlands? Apply now with Atlas Professionals in Urk, Netherlands for the position of Storekeeper.

Maroff/ Schoolverlater

NetherlandsDredging, Offshore MarineJuly 11, 2022

Voor diverse opdrachtgevers zijn wij per direct op zoek naar (pas afgestudeerde) Maroff's voor verschillende vacatures, zowel kortlopende als langlopende opdrachten.

Maroff

NetherlandsDredgingJuly 4, 2022

Ben jij op zoek naar een vaste baan in de bagger? We zijn per direct op zoek naar jonge Maroff's die direct kunnen starten in een aantrekkelijk werkschema van 3 weken op en 3 weken af.

Werktuigkundige met ervaring

PhilippinesDredgingJuly 4, 2022

Ben je op zoek naar een baan? Momenteel zoeken wij 1e, 2e en 3e werktuigkundigen. Upload nu je CV voor onze recruiters!

Stuurman met ervaring in de bagger

PhilippinesDredgingJuly 4, 2022

Wij zijn op zoek naar een stuurman met ervaring in de bagger. wij bieden een boeiende en afwisselende job in een no-nonsense internationale werkomgeving. Werken in een vast rotatiesysteem: 6 weken werken / 6 weken verlof.


Sandfield Operator

MoroccoDredgingJuly 4, 20225 weeks

Looking for a temporary job as Sandfill Worker in Morocco? Atlas Professionals in Urk, Netherlands is always looking for new Dredging professionals. At the moment we have a vacancy for the position of Sandfield Operator.

Engineer

International WatersDredgingJuly 4, 20224 weeks

Are you looking for the next frontier in Dredging? We are recruiting for the position of Engineer right now. Upload your CV for the recruiters in Urk, Netherlands to review.

Matroos

International WatersDredging, Merchant Shipping, Offshore Marine

Atlas Professionals is doorlopend op zoek naar ervaren matrozen voor Nederlandse opdrachtgevers werkzaam in de sleepvaart en baggerindustrie. De werkzaamheden kunnen zowel in Nederland als daarbuiten plaats vinden.


Heb jij je je maritieme MBO opleiding afgerond en begin je na de zomervakantie op het HBO, ook dan hebben wij wellicht mogelijkheden voor je om gedurende de zomer praktijkervaring op te doen als matroos mits je in het bezit bent van de vereiste documenten. Wil je meer informatie, neem dan contact met ons op.

2e Werktuigkundige

International WatersDredging

Atlas Professionals is met spoed op zoek naar 2e werktuigkundigen. Wij hebben ondermeer mogelijkheden op hopper dredgers, (propelled) cutter suction dredgers, ploegboten, multicats, werkschepen, (zee)slepers etc . Zowel in rotatie als invalklussen.

Wil je graag aan de slag als 2e Werktuigkundige? Meld je dan bij Atlas Professionals.