Temporary Electrician jobs

Electrician (Platforms & Jack Ups)

United KingdomDrilling & Well Services, Platforms & Jack UpsDecember 5, 2022

Atlas Professionals are recruiting for Electricians for various adhoc roles based in the North Sea.

Eletricista Marítimo

BrazilOperations & MaintenanceSeptember 30, 2022

A Atlas Professionals do Brasil está com oportunidade efetiva para Eletricista Marítimo.

Electrician

GermanyOperations & Maintenance, Platforms & Jack Ups, DecommissioningAugust 30, 2022

We are looking for a Electrician

Electrician

DenmarkDrilling & Well Services, Platforms & Jack UpsAugust 11, 20228 days

Our client is looking for a Electrician (GBP). The job is based in Denmark. Do you have the necessary skills? Contact our Drilling & Well Services;Platforms & Jack Ups team in Aberdeen, United Kingdom.

Storingsmonteur

NetherlandsRenewables

Wil jij werken voor de grootste producent op het gebied van laag-, midden- en hoogspanningskabels, systemen en leidingen? Voor onze klant zijn wij, voor op korte termijn op zoek naar een storingsmonteur. Heb jij relevante werkervaring opgedaan, bij voorkeur in de proces? Lees dan snel verder!


Onze klant is wereldwijd actief en voorziet hun klanten voor kabeloplossingen in o.a. energie- en telecomindustrie van superieure kabeloplossingen voor zowel ondergronds als onderzees gebruik. Zo gaan zij bijvoorbeeld 66 kv inter-array kabelsystemen leveren voor de offshore windparken Hollandse Kust Zuid 3 en 4.


Werkomgeving van de storingsmonteur

Als storingsmonteur houdt jij je bezig met het opsporen van storingen in het elektrotechnische en mehanische gedeelte van het machinepark maar ook het verhelpen van storingen door het repareren en/of vervangen van onderdelen en componenten met behulp van diverse handgereedschappen en machines. Als storingsmonteur wordt er van je verwacht dat je goed kan participeren in een 5-ploegensysteem en helder en duidelijk communiceert naar de dagdienst collega’s.