Temporary jobs in Netherlands

Kernploegmedewerker

NetherlandsOffshore Marine

Kernploegmedewerker, Den Helder

Kom werken op de Marinebasis in Den Helder voor de afdeling Transport!

Central Control Room Operator, Nederland

NetherlandsOperations & MaintenanceDecember 1, 2022

*For this position, only candidates already living in the Netherlands are considered.

Voor één van onze klanten met offshore productieplatformen in de Noordzee zijn wij per direct op zoek naar een CCR (Central Control Room) Operator, die ook genegen is offshore te willen werken.

Maroff/ Schoolverlater

NetherlandsDredging, Merchant Shipping, Offshore MarineDecember 1, 2022

Voor diverse opdrachtgevers zijn wij per direct op zoek naar (pas afgestudeerde) Maroff's voor verschillende vacatures, zowel kortlopende als langlopende opdrachten.

Kabelmonteur buitendienst

NetherlandsRenewables

Onze klant is de grootste producent ter wereld op het gebied van laag-, midden- en hoogspanningskabels, systemen en leidingen. Hiermee voorzien ze de energie- en telecomindustrie van superieure kabeloplossingen voor zowel ondergronds als onderzees gebruik. Zo gaan zij o.a. 66 kv inter-array kabelsystemen leveren voor de offshore windparken Hollandse Kust Zuid 3 en 4.


Wil jij ook betrokken zijn bij belangrijke stappen in de energietransitie? Dan is de rol van Kabelmonteur buitendienst (Jointer) bij de afdeling Projects & Services misschien wat voor jou!

Schipper veerpont Amsterdam

NetherlandsDredging, Merchant Shipping, Offshore MarineDecember 1, 2022

Ben jij op zoek naar een vaste baan dicht bij huis in een aantrekkelijk werkschema? Wij zijn op zoek naar gastvrije, collegiale en flexibele schippers in bezit van grootvaarbewijs voor de veren in Amsterdam en op het Amsterdam Rijnkanaal.

Uitvoerder

NetherlandsRenewablesDecember 5, 2022

In de noordwesthoek van Flevoland is het prestigieuze project Windplanblauw in volle gang. In dit plan worden onshore 74 windturbines vervangen door 61 grotere exemplaren met meer vermogen. Daarnaast worden offshore, aan de rand van het IJsselmeer, nog eens 24 eilanden met windturbines aangelegd.

Voor onze klant, die nauw betrokken is bij dit project, zijn wij op zoek naar twee tijdelijke (Senior) Uitvoerders, die de bouwwerkzaamheden rondom de aanleg en installatie van de eilanden en de turbines in goede banen gaat leiden.

2e stuurman met baggerervaring

NetherlandsDredgingDecember 1, 2022

Atlas Professionals is looking for professionals to work as 2e stuurman met baggerervaring with one of the clients of the office in Urk, Netherlands. It’s a temporary position in Netherlands. Do you have the necessary experience?

Brug- en sluiswachter

NetherlandsDredgingDecember 1, 2022

Wij zoeken per direct professionals die graag als brug- en sluiswachter aan de slag gaan! Ben jij klaar voor een nieuwe job?

Warehouse Worker IJmuiden

NetherlandsRenewablesJanuary 3, 20235 months

Onze klant is wereldwijd een van de grootste producenten van windturbines. Met name in de offshore wind domineren zij de markt. Zo zijn zij betrokken bij het nieuwe higtech windpark Hollandse Kust Zuid, dat vanaf IJmuiden geserviced wordt. Momenteel is er in het warehouse extra ondersteuning nodig. Daarom zijn wij op zoek naar een warehouse workers die eerst 5 dagen per week gaat werken en op den duur in een 4 dagen/ op 4 dagen af, 12 uur p/d rotatie gaat werken. 
Wil jij meewerken aan dit mooie project, sluit je dan nu aan!

Company Survey Representatives

NetherlandsManagement & QCDecember 14, 20222 weeks

Looking for a temporary job as Survey Representative in Netherlands? Atlas Professionals in Bristol, United Kingdom is always looking for new Management & QC professionals. At the moment we have a vacancy for the position of Company Survey Representatives.