Jobs in Belgium

Coating Manager

BelgiumRenewablesFebruary 1, 2021

Voor Smulders in België is Atlas Professionals op zoek naar een Coating Manager op vaste basis. Interesse en de benodigde ervaring voor deze rol? Reageer dan snel! 

Lead Technician - Rochefort, Belgium

BelgiumRenewablesMarch 11, 2021

About the company:
The manufacture of wind energy plants in the on-shore segment has been the core competence and passion for around 35 years of this client. With more than 28 GW installed capacity worldwide, their turbines supply sustainable energy to more than 80% of the global energy market and they are one of the largest companies in the wind industry. National subsidiaries in more than 25 markets and production facilities in Germany, Spain, Brazil, the USA, Mexico and India offer their more than 6,500 employees the opportunity for international and intercultural cooperation. They are growing and together driving forward the expansion of alternative energies worldwide - if you wish, from now on with you.

Onshore Troubleshooter

BelgiumRenewables

De windsector staat volop in de belangstelling en dat is niet voor niks natuurlijk. We willen allemaal graag op een duurzame wijze aan energie komen. Inmiddels weten we dat er met de bouw van windturbines een grote slag kunnen slaan om dit te bereiken. 

Daarom zijn wij voor diverse opdrachtgevers op zoek naar toppers in de elektrotechniek die hun kennis en ervaring in willen zetten in het servicen en dan met name het troubleshooten van windturbines. 

Onshore Wind Service Technician

BelgiumRenewables

De windsector staat volop in de belangstelling en dat is niet voor niks natuurlijk. We willen allemaal graag op een duurzame wijze aan energie komen. Inmiddels weten we dat er met de bouw van windturbines een grote slag kunnen slaan om dit doel te bereiken. Daarom zijn wij voor diverse opdrachtgevers op zoek naar toppers in de elektrotechniek die hun kennis en ervaring in willen zetten in het servicen van windturbines.