Contract jobs in European Union

Electrical Installation & Commissioning Supervisor

DenmarkRenewablesApril 1, 2023> 1 year

Looking for a contract job as Commissioning Supervisor in Denmark? Atlas Professionals in Bristol, United Kingdom is always looking for new Renewables professionals. At the moment we have a vacancy for the position of Commissioning Supervisor.

Export Cable Project Engineer

United KingdomOffshore WindMarch 1, 2023> 1 year

At the moment we have a vacancy for the temporary position of Export Cable Project Engineer. Interested? And do you have the necessary experience?

Senior Project Engineer Offshore (Wereldwijd)

NetherlandsOffshore WindFebruary 27, 2023> 1 year

Onze klant biedt gespecialiseerde diensten aan voor de installatie van onderzeese structuren voor de olie-, gas en hernieuwbare energiemarkten. Zowel het voorbereiden van de zeebodem, het baggeren van geulen als het stabiliseren en ballasten ervan behoort tot de offshore diensten. Of het nu om onderzeese pijpleidingen, kabels, umbilicals, funderingen, platforms of zelfs integrale windparken gaat: telkens op maat van de klant en indien gewenst op een EPC-basis. Wil jij deel uit maken van hun internationaal team?

Momenteel hebben ze een vacature openstaan als Senior Project Engineer. Deze functie zal tijdens de voorbereidingsfase (6tot 12 maanden) voornamelijk uitgevoerd worden op locatie in België, na deze fase zul je een duik dieper in de operatie nemen.

Project Planner

DenmarkRenewables, Offshore Wind, Onshore WindFebruary 6, 202311 months

Our client is looking for a Project Planner. The job is based in Denmark. Do you have the necessary skills? Contact our Renewables;Offshore Wind;Onshore Wind team in Bristol, United Kingdom.

Offshore Site Manager

GermanyRenewables, Offshore WindMarch 1, 2023> 1 year

At the moment we have a vacancy for the contract position of Offshore Site Manager. Interested? And do you have the necessary experience?

E&I Technician Operator

NetherlandsEnergyMarch 1, 2023> 1 year

Voor onze klant in Alkmaar zijn wij opzoek naar een E&I Technician/Operator. Zij zijn een internationaal energie- en waterbedrijf. Zij richten zich op de ontwikkeling van strategische energie-infrastructuurprojecten en op de opsporing en winning van olie en gas in Nederland.

Veiligheidsmedewerker

NetherlandsEnergyFebruary 7, 2023

Ben je op zoek naar een afwisselende baan en wil je werken in een sterk team? Is veiligheid bij jou een hoge prioriteit, ben je communicatiefvaardig, nauwkeurig, verantwoordelijk en klantgericht? Ben je op zoek naar een vaste baan met zekerheid en heb je geen bezwaar tegen werken in ploegendienst, dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant zijn wij op zoek naar een veiligheidsmedewerker op een unieke locatie in Den Helder. 

Marine Coordinator

FranceRenewablesMarch 1, 2023> 1 year

Atlas Professionals is specialised in Renewables. At the moment we have an opening for the temporary position of Marine Coordinator to work in France. Interested in this temporary position? Let us know.

Process Operator

NetherlandsEnergyApril 3, 2023

Voor een klant van ons zijn wij op zoek naar een Shift Operator in Alkmaar. Ben jij een Operator die affiniteit heeft met aardgas of heb je ervaring binnen de gas en olie industrie? Dan zijn wij op zoek naar jou!