Document Controller jobs in European Union

Administratief Ondersteuner

NetherlandsEngineering & Project ControlsNovember 1, 2019

Voor onze opdrachtgever zijn wij per direct op zoek naar een administratief ondersteuner in Arnhem voor 32-40 uur. Onze opdrachtgever is een toonaangevende Europese netbeheerder (Transmission System Operator, TSO) met zijn belangrijkste activiteiten in Nederland en Duitsland. Met ruim 23.000 kilometer aan hoogspanningsverbindingen zorgen zij voor een betrouwbare en zekere elektriciteitsvoorziening aan de 41 miljoen eindgebruikers in de markten die zij bedienen.

Document Controller

NetherlandsEngineering & Project ControlsNovember 1, 2019

Zou jij willen werken voor een organisatie dat zich richt op elektrificatie, automatisering en digitalisering?!?

Voor onze opdrachtgever in Zoeterwoude zijn wij per direct op zoek naar een fulltime Document Controller. Onze opdrachtgever is 's werelds grootste producent van energie-efficiënte hulpbronbesparende technologieën en groot leverancier van stroominstallaties, overdracht systemen en medische diagnose.

Document Controller Projects Offshore NL

NetherlandsEngineering & Project ControlsNovember 1, 20195 months

Voor onze opdrachtgever zijn wij per direct op zoek naar een fulltime Document Controller Projects Offshore NL in Arnhem tot eind maart 2020.

Onze opdrachtgever is een toonaangevende Europese netbeheerder (Transmission System Operator, TSO) met zijn belangrijkste activiteiten in Nederland en Duitsland. Met ruim 23.000 kilometer aan hoogspanningsverbindingen zorgen zij voor een betrouwbare en zekere elektriciteitsvoorziening aan de 41 miljoen eindgebruikers in de markten die zij bedienen.