Electrician jobs in European Union

Electrician (GBP)

DenmarkDrilling & Well Services, Platforms & Jack UpsNovember 1, 20213 weeks

Atlas Professionals are recruiting for an EU-based Rig Electrician from 1st November for three weeks on a jack-up in shipyard in Denmark.

Rig Electrician

United KingdomDrilling & Well ServicesNovember 1, 20213 weeks

Atlas Professionals are currently recruiting for various Rig Electrician positions on North Sea Jack-ups.

Electrician (Platforms & Jack Ups)

United KingdomDrilling & Well Services, Platforms & Jack UpsNovember 10, 2021

Atlas Professionals are recruiting for Electricians for various adhoc roles based in the North Sea.

Storingsmonteur

NetherlandsRenewables

Wil jij werken voor de grootste producent op het gebied van laag-, midden- en hoogspanningskabels, systemen en leidingen? Voor onze klant zijn wij, voor op korte termijn op zoek naar een storingsmonteur. Heb jij relevante werkervaring opgedaan, bij voorkeur in de proces? Lees dan snel verder!


Onze klant is wereldwijd actief en voorziet hun klanten voor kabeloplossingen in o.a. energie- en telecomindustrie van superieure kabeloplossingen voor zowel ondergronds als onderzees gebruik. Zo gaan zij bijvoorbeeld 66 kv inter-array kabelsystemen leveren voor de offshore windparken Hollandse Kust Zuid 3 en 4.


Werkomgeving van de storingsmonteur

Als storingsmonteur houdt jij je bezig met het opsporen van storingen in het elektrotechnische en mehanische gedeelte van het machinepark maar ook het verhelpen van storingen door het repareren en/of vervangen van onderdelen en componenten met behulp van diverse handgereedschappen en machines. Als storingsmonteur wordt er van je verwacht dat je goed kan participeren in een 5-ploegensysteem en helder en duidelijk communiceert naar de dagdienst collega’s.