Electrician jobs

Eletricista Marítimo

BrazilOperations & MaintenanceSeptember 30, 2022

A Atlas Professionals do Brasil está com oportunidade efetiva para Eletricista Marítimo.

Técnico de Elétrica

BrazilOffshore MarineSeptember 30, 2022

Looking for a permanent job as Electrician in Brazil? Atlas Professionals in Rio de Janeiro, Brazil is always looking for new Offshore Marine professionals. At the moment we have a vacancy for the position of Técnico de Elétrica.

Rig Electrician

United KingdomDrilling & Well Services, Platforms & Jack UpsSeptember 9, 2022

Atlas Professionals are recruiting for Rig Electricians for various adhoc roles based in the North Sea.

Electrician

International WatersDrilling & Well ServicesSeptember 5, 2022

We at Atlas Professionals are looking to fill the position of an Electrician for one of our clients.

Electrician

GermanyOperations & Maintenance, Platforms & Jack Ups, DecommissioningAugust 30, 2022

We are looking for a Electrician

Electrician

DenmarkDrilling & Well Services, Platforms & Jack UpsAugust 25, 20228 days

At the moment we have a vacancy for the temporary position of Electrician (GBP). Interested? And do you have the necessary experience?

Electrician

International WatersDrilling & Well ServicesAugust 19, 2022

Atlas Professionals is specialised in Drilling & Well Services. At the moment, we have an urgent opening for the temporary position of a Rig Electrician to work in International Waters. Interested in this temporary position? Let us know.

Storingsmonteur

NetherlandsRenewables

Wil jij werken voor de grootste producent op het gebied van laag-, midden- en hoogspanningskabels, systemen en leidingen? Voor onze klant zijn wij, voor op korte termijn op zoek naar een storingsmonteur. Heb jij relevante werkervaring opgedaan, bij voorkeur in de proces? Lees dan snel verder!


Onze klant is wereldwijd actief en voorziet hun klanten voor kabeloplossingen in o.a. energie- en telecomindustrie van superieure kabeloplossingen voor zowel ondergronds als onderzees gebruik. Zo gaan zij bijvoorbeeld 66 kv inter-array kabelsystemen leveren voor de offshore windparken Hollandse Kust Zuid 3 en 4.


Werkomgeving van de storingsmonteur

Als storingsmonteur houdt jij je bezig met het opsporen van storingen in het elektrotechnische en mehanische gedeelte van het machinepark maar ook het verhelpen van storingen door het repareren en/of vervangen van onderdelen en componenten met behulp van diverse handgereedschappen en machines. Als storingsmonteur wordt er van je verwacht dat je goed kan participeren in een 5-ploegensysteem en helder en duidelijk communiceert naar de dagdienst collega’s.