Engineering & Project Controls jobs

Strategisch Inkoper

NetherlandsEngineering & Project ControlsJune 1, 2020

 

Functieomschrijving

Voor onze eindklant zijn wij op zoek naar een strategisch inkoper. Wil jij/Ben jij opzoek naar een uitdagende baan waarin jij je bezig houdt met strategische projectinkopen? Dan nodigen we je graag uit om te reageren op deze vacature!
Als strategisch inkoper ben je verantwoordelijk voor/houdt jij je bezig met strategische inkoop activiteiten binnen de projecten van onze klant, zodat de onderdelen die benodigd zijn tegen de juiste kwaliteit/prijs verhouding worden ingekocht en binnen de gestelde milestones geleverd worden. Tevens zorg je voor goede communicatie met leveranciers en het projectteam. Je helpt het Salesteam om sales budgetten op te stellen en voorziet de gehele organisatie van advies over inkoop gerelateerde vraagstukken. Jij bent dus de kenner binnen de product- en dienstensector.

Senior Technisch Tekenaar/Constructeur

NetherlandsEngineering & Project ControlsJune 1, 2020

Voor onze eindklant zijn wij op zoek naar een Senior Technisch Tekenaar/Constructeur. Ben jij een ervaren werktuigbouwer die graag zware hijsconstructies bedenkt en tekent voor de offshore branche? Dan nodigen we je graag uit om te reageren op deze vacature!

Onze klant is een aanbieder en service provider van klant specifieke offshore kranen en equipment voor de offshore en energiemarkt. Van engineering tot en met service en onderhoud: het gehele proces houden ze in hand. Zij zijn een internationaal georiënteerd bedrijf,

Functieomschrijving

Als Senior Technisch Tekenaar/Constructeur houd je je bezig met het tekenen en bereken van nieuwe of bestaande werktuigbouwkundige constructies voor de offshore- en havenindustrie. Onder het toezicht van de Project Engineer of Engineer bestudeer je de projectspecificatie en werk je technische oplossingen voor engineeringsvraagstukken uit. Je bent een belangrijke speler in het project omdat jij de uitvoering van projecten een optimale technische ondersteuning kan bieden.

Je taken bestaan onder andere uit:

  • Analyseren van de opdracht, scope, planning en budget;
  • Verzamelen van benodigde gegevens;
  • Raadplegen van lesson learned, standaards en andere informatie die van toepassing kan zijn op het ontwerp;
  • Vergelijken van bestaande en nieuwe mogelijkheden;
  • Technisch uitwerken van berekeningen, tekeningen en ontwerpen;
  • Het maken van visualisaties en tekeningen in 3D en of 2D;
  • Oplossingen bieden vanuit bestaande en/of nieuwe mogelijkheden;
  • Afstemming van de voortgang met de Project Engineer of engineer.

hun klanten zijn over de hele wereld te vinden.

Project Assistent

NetherlandsEngineering & Project ControlsMay 27, 20206 weeks

De functie
Als Projectassistent / Secretaresse op locatie ben je een belangrijke schakel binnen de projectgroep. Je ondersteunt het team proactief met de uitvoering van secretariële en administratieve taken en maakt deel uit van een internationaal projectteam dat opdrachten voor onze klant uitvoert. Door je professionele ondersteuning zorg je dat teamleden hun werkzaamheden optimaal kunnen uitvoeren. Je ontwikkelt snel een goed begrip van onze organisatie en onze klant. Je bent klantgericht, stressbestendig, een team player en neemt je verantwoordelijkheid en bent in staat zelfstandig je bijdrage aan het team te formuleren. Je bent voor zowel de Duitse als Nederlandse organisatie een aanspreekpunt voor het site team.

Projectleider

NetherlandsEngineering & Project Controls, Operations & MaintenanceMay 1, 2020

Onze klant, Anton Industrial Services, expert in het engineren, installeren en onderhouden van industriële installaties, is per direct op zoek naar een Projectleider in Noord-Holland. Interesse? Lees gauw verder!

Environmental Engineer

NetherlandsEngineering & Project ControlsJune 28, 2020

We are looking for an Environmental Engineer for one of our clients, a E&P company.

Do you want to succeed in today’s energy world? Do you have the skills, experience and talent to create a new style of E&P? Are you looking for a better and sustainable environment? 

Engenheiro Senior de Planejamento

BrazilEngineering & Project ControlsApril 7, 2020

At the moment we have a vacancy for the permanent position of Senior Planning Engineer. Interested? And do you have the necessary experience?

Coordenador Senior de Controle de Projetos

BrazilEngineering & Project ControlsApril 7, 2020

At the moment we have a vacancy for the permanent position of Senior Project Controls Coordinatort. Interested? And do you have the necessary experience?

Junior Werkvoorbereider

NetherlandsEngineering & Project ControlsMay 1, 2020

Onze klant, Anton Industrial Services, expert in het engineren, installeren en onderhouden van industriële installaties, is per direct op zoek naar een fulltime junior werkvoorbereider die ook kan tekenen. Interesse? Lees gauw verder!

Crewing Coordinator

United KingdomEngineering & Project ControlsApril 7, 202012 months

Atlas Professionals is specialised in Engineering & Project Controls. At the moment we have an opening for the temporary position of Crewing Coordinator to work in United Kingdom. Interested in this temporary position? Let us know.

Werkvoorbereider

NetherlandsEngineering & Project ControlsMay 1, 2020

Voor onze klant (een dienstverlener in de industriële, bouwgerelateerde en infrastructurele marktsegmenten) zijn wij op zoek naar een fulltime werkvoorbereider/uitvoerder met 2 tot 3 jaar ervaring in de werkvoorbereiding. Kom jij uit de omgeving van Drente en ben jij toe aan de volgende stap? Solliciteer dan nu!