Jobs in European Union

Surveyor

ItalySurveyDecember 15, 20193 weeks

Atlas Professionals is specialised in Survey. At the moment we have an opening for the temporary position of Surveyor to work in Italy. Interested in this temporary position? Let us know.

Surveyor

United KingdomSurveyDecember 11, 2019

Atlas Professionals is looking for professionals to work as Surveyor with one of the clients of the office in Newquay, United Kingdom. It’s a temporary position in United Kingdom. Do you have the necessary experience?

Machinist

NetherlandsDredgingDecember 9, 2019

Per direct gezocht! machinist voor op een stationaire bakkenzuiger.

Site Assistant Borssele 1 & 2

NetherlandsRenewablesJanuary 6, 2020

Onze klant die betrokken is bij het nieuwe windpark Borssele 1& 2, is vanaf januari 2020 op zoek naar een zeer ervaren Site Assistant. Iemand die gewend is om in een dynamische omgeving het beste uit zichzelf en het team te halen. Je weet meerdere ballen hoog te houden zonder daarbij de kwaliteit uit het oog te verliezen.
Als Site Assistant ben jij degene die ervoor zorgt dat het project gesmeerd loopt, aan alle randvoorwaarden wordt voldaan en de sfeer optimaal is en blijft. 
Je komt te werken in een nieuw pand in de buitenhaven van Vlissingen van waaruit alle activiteiten van het offshore windpark Borssele 1& 2 gecoördineerd worden. Je sluit je aan bij een bedrijf wat vooruitstrevend is en zich ten doel heeft gesteld de wereld een stukje duurzamer te maken.
Dit betreft een tijdelijke rol van 6+ maanden.
 

Derrickman

United KingdomDrilling & Well ServicesDecember 18, 20193 weeks

Our client is looking for a Derrickman. The job is based in United Kingdom. Do you have the necessary skills? Contact our Drilling & Well Services team in Aberdeen, United Kingdom.

rov supervisor

United KingdomROV, Diving & InspectionDecember 12, 20193 weeks

Are you looking for the next frontier in ROV, Diving & Inspection? We are recruiting for the position of ROV Supervisor right now. Upload your CV for the recruiters in Banbury, United Kingdom to review.

Survey Engineer

FranceRenewablesDecember 12, 20194 weeks

Atlas Professionals is specialised in Renewables. At the moment we have an opening for the temporary position of Survey Engineer to work in France. Interested in this temporary position? Let us know.

HSE Advisor

NetherlandsQHSE, RenewablesDecember 16, 20196 months

Our client is looking for a HSE Advisor. The job is based in Netherlands. Do you have the necessary skills? Contact our Renewables team in Bristol, United Kingdom.

Application Engineer

NetherlandsRenewablesJanuary 6, 2020

Onze klant is de grootste producent ter wereld op het gebied van laag-, midden- en hoogspanningskabels, systemen en leidingen. Hiermee voorzien ze de energie- en telecomindustrie van superieure kabeloplossingen voor zowel ondergronds als onderzees gebruik. Zo gaan zij o.a. 66 kv inter-array kabelsystemen leveren voor de offshore windparken Hollandse Kust Zuid 3 en 4.

Wil jij ook betrokken zijn bij belangrijke stappen in de energietransitie en zie jij jezelf in een rol als Application Engineer?

Lees dan snel verder! 

Test Operator

NetherlandsRenewablesJanuary 2, 2020

Onze klant de Prysmian Group, is de grootste producent ter wereld op het gebied van laag-, midden- en hoogspanningskabels, systemen en leidingen.
Hiermee voorzien ze de energie- en telecomindustrie van superieure kabeloplossingen voor zowel ondergronds als onderzees gebruik.
Zo gaan zij o.a. 66 kv inter-array kabelsystemen leveren voor de offshore windparken Hollandse Kust Zuid 3 en 4.

Wil jij ook betrokken zijn bij belangrijke stappen in de energietransitie? Dan is de rol van Test Operator misschien wat voor jou! 

In deze functie zorg je voor de elektrische beproeving en keuring van de componenten, welke gericht zijn op het waarborgen van de kwaliteit van de hoogspanning componenten. 
Je werkt vanaf het hoofdkantoor Benelux in Delft.