Jobs in Netherlands

CM Site Representative

NetherlandsManagement & QCJuly 1, 2021> 1 year

Are you an experienced Client Representative looking for a new challenge in Netherlands? Apply now with Atlas Professionals in Bristol, United Kingdom for the position of CM Site Representative.

As the CM Site Representative, you will ensure that offshore work by Construction Management contractors is executed on time and within budgetary and quality constraints. You will supervise their daily offshore operations and assess the required method statements & risk assessments. This means you will be going offshore on a daily basis on our CTV with CM contractors. This function is foreseen to be 40h/week but could be filled in on a 14-day on / 14-day off rotation with a back-to-back colleague.

Timeframe: In 2021 our client is looking for support for a minimum of 80 days (depending on scope finalisation and progress) from 1st of July onwards. After that we are looking for support from March 2022 until June 2023.

Document Administrator

NetherlandsRenewablesDecember 1, 20206 months

De visie van onze klant is het creëren van een betere toekomst voor onze planeet. Door de kracht van de natuur te combineren met hoogwaardige technologie, leveren zij een grote bijdrage aan de energietransitie. 
Bij een van haar prestigieuze windprojecten is er een tijdelijke positie vrijgekomen voor een Document Controller. Het betreft een fulltime rol, voor de duur van circa 6 maanden met standplaats Lemmer. 
Wil jij je ook inzetten voor onze planeet en deel uitmaken van een team dat alle documentatie beheert voor de serviceactiviteiten van dit project? Reageer dan snel.

Draftsman

NetherlandsEngineering & Project ControlsJanuary 1, 2021

At the moment we have an opening for 2 positions of a Draftsman to work in Hoofddorp.

Interested in this position? Just read further!

Senior servicemonteur windturbines, Servicepunt IJmuiden

NetherlandsRenewablesJanuary 4, 2021

Ben jij de servicemonteur die wij zoeken? Wil jij werken met niet alleen maar één merk maar met meerdere merken, waardoor je een brede kennis ontwikkeld op het gebied van windturbines? En heb je al reeds ervaring opgedaan als wind technician? Dan is onze klant op zoek naar jouw!

Onze klant is binnen Europa de grootste onafhankelijke dienstverlener op het gebied van onderhoud aan windturbines. In tegenstelling tot de bekende fabrikanten, leveren zij echter alleen maar inspectie- en onderhoudsdiensten. Dit doen zij voor diverse onshore en offshore windparken over geheel Nederland. In samenwerking met de kantoren in Duitsland, kunnen zij hoge service en kwaliteit bieden. Waardoor windpark eigenaren kunnen rekenen op een oplossing op maat. 

De werkomgeving van de servicemonteur

In deze functie als servicemonteur zal je werken vanuit het servicepunt in IJmuiden. De werkzaamheden zullen voornamelijk plaatsvinden in het noorden van Nederland, dichtbij de klanten, zowel op zee als op land. Daarnaast zul je ook in andere regio's van Nederland, op zee of incidenteel in buurlanden werken.

Servicemonteur windturbines Halsteren

NetherlandsRenewablesFebruary 2, 2021

Service Monteur Windturbines Halsteren
Voor een wereldwijd georiënteerde klant, zijn wij op zoek naar een service monteur. Ben jij een service monteur en heb je een elektrotechnische/mechanische achtergrond, het zij in een mbo opleiding, werkervaring of hobby. En zie jij het als een uitdaging om te werken op hoogte en de mooiste technologieën? Dan is dit jouw functie!

Werkomgeving van de service monteur windturbines
Onze klant is een Duitse windturbines fabrikant. Zij hebben onder andere fabrieken in Duitsland, Spanje, Brazilië, de VS, India, Argentinië en Mexico. Naast het ontwikkelen van windturbines verzorgen zij ook service en onderhoud wereldwijd. Met meer dan 25 kantoren wereldwijd, kan je concluderen dat je komt te werken bij een marktleider op het gebied van windturbines. Integriteit staat hoog in het vaandel binnen het bedrijf, dit zie je terug in het lage verloop van personeel. Onze klant weet hoe ze hun personeel moeten boeien en binden.

Office Manager

NetherlandsEngineering & Project Controls, Operations & MaintenanceJanuary 1, 2021

Voor een klant van ons in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Office Manager.

Storingsmonteur, Den Helder

NetherlandsOperations & MaintenanceMarch 1, 2021

Ben je op zoek naar een afwisselende baan en wil je werken in een sterk team?

Heb jij een technische achtergrond en ben je communicatief vaardig, nauwkeurig, verantwoordelijk en klantgericht? Ben je op zoek naar een vaste baan met zekerheid, heb je geen bezwaar tegen werken in ploegendienst, dan zijn wij op zoek naar jou.

Voor onze klant zijn wij op zoek naar meerdere Storingsmonteurs op een unieke locatie in Den Helder.

 

Centralist, Den Helder

NetherlandsOperations & MaintenanceMarch 1, 2021

Ben je op zoek naar een afwisselende baan en wil je werken in een sterk team?

Ben je communicatief vaardig, nauwkeurig, verantwoordelijk en klantgericht?

Ben je op zoek naar een vaste baan met zekerheid en heb je geen bezwaar tegen werken in ploegendienst, dan zijn wij op zoek naar jou.

Voor onze klant zijn wij op zoek naar meerdere Centralisten op een unieke locatie in Den Helder

 

Veiligheidsmedewerker, Den Helder

NetherlandsOperations & MaintenanceAugust 1, 2021

Ben je op zoek naar een afwisselende baan en wil je werken in een sterk team?

Vind je veiligheid de hoogste prioriteit en ben je communicatief vaardig, nauwkeurig, verantwoordelijk en klantgericht?

Ben je op zoek naar een vaste baan met zekerheid en heb je geen bezwaar tegen werken in ploegendienst, dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze klant zijn wij op zoek naar meerdere Veiligheidsmedewerkers op een unieke locatie in Den Helder.

Start Augustus 2021

Operations Manager regio Noord

NetherlandsRenewablesFebruary 1, 2021

Voor een wereldwijd georiënteerde klant, zijn wij op zoek naar een operations manager. Ben jij een ervaren manager en heb je een elektrotechnische/mechanische achtergrond en ben je nieuwsgierig naar de wind. Of werk je al in de wind maar ben je toe aan de volgende stap in je carrière? Dan is dit jouw functie!

Werkomgeving

Onze klant is een Duitse windturbines fabrikant. Zij hebben onder andere fabrieken in Duitsland, Spanje, Brazilië, de VS, India, Argentinië en Mexico. Naast het ontwikkelen van windturbines verzorgen zij ook service en onderhoud wereldwijd. Met meer dan 25 kantoren wereldwijd, kan je concluderen dat je komt te werken bij een marktleider op het gebied van windturbines. Integriteit staat hoog in het vaandel binnen het bedrijf, dit zie je terug in het lage verloop van personeel.

Onze klant weet hoe ze hun personeel moeten boeien en binden.