Jobs in Netherlands

HR Administrator / Recruiter

NetherlandsDrilling & Well Services, Engineering & Project Controls, Operations & Maintenance, Platforms & Jack Ups, RenewablesNovember 29, 2021

Voor onze klant/relatie in Friesland zijn wij per direct op zoek naar een HR Administrator/Recruiter (32-40 uur) ter vervanging van de huidige.

Adviseur Projectontwikkeling

NetherlandsRenewablesJanuary 3, 2022

Atlas Professionals is actief in de energie transistie en op zoek naar een Adviseur Projectontwikkeling Duurzame Energie. Ben jij de adviseur die de wereld binnen de duurzame energie bij elkaar brengt voor opdrachtgevers? Reageer dan snel! 

HR Coordinator Assistant

NetherlandsRenewablesFebruary 1, 20229 months

Atlas Professionals is specialised in Renewables. At the moment we have an opening for the temporary position of HR Coordinator Assistant to work in the Netherlands. Interested in this temporary position? Let us know.

Operator 5 ploegendienst

NetherlandsRenewablesDecember 6, 2021

Onze klant is met meer dan 100 jaar ervaring de grootste producent ter wereld op het gebied van laag-, midden- en hoogspanningskabels, systemen en leidingen. Hiermee voorzien ze de energie- en telecomindustrie van superieure kabeloplossingen voor zowel ondergronds als onderzees gebruik. Zo gaan zij o.a. 66 kv inter-array kabelsystemen leveren voor de offshore windparken Hollandse Kust Zuid 3 en 4.

Wil jij ook betrokken zijn bij belangrijke stappen in de energietransitie? Dan is de rol van Operator misschien wat voor jou!

Elektrotechnische installatie monteur - HKZ

NetherlandsRenewablesJanuary 10, 2022> 1 year

Voor het onshore installeren en aansluiten van kasten/sensoren/kabels op meer dan 100 (offshore) windturbines zijn wij op zoek naar twee (elektrotechnische) installatie monteurs. Woonachtig in de regio Rotterdam. Werklocatie Maasvlakte.

Scaffolding & Insulation Coordinator

NetherlandsDrilling & Well Services, Engineering & Project Controls, Operations & Maintenance, Platforms & Jack UpsNovember 29, 2021

For one of our offshore clients we are looking for a Scaffolding & Insulation Coordinator. The position is office based in de Randstad. The Scaffolding & Insulation coordinator is the onshore focal point and budget responsible for all activities related to Scaffolding and Insulation on all our Clients’ assets. Establishes the link between the onshore maintenance and inspection entities and the offshore execution. Coordinates with other departments, sections, trades and external contractors. He/she reports to the Inspection & Construction Manager. The position is initially for 1 year, with option for extension.

Technicus Werktuigbouwkunde

NetherlandsOperations & MaintenanceNovember 29, 2021

Voor onze klant (een netwerkbedrijf voor energie) zijn wij op zoek naar een Technicus Werktuigbouwkunde (32-40 uur) in Gelderland.

Uitvoerder Gas & Water

NetherlandsRenewablesDecember 1, 2021

Atlas Professionals is volledig actief in de energietransistie. Momenteel zijn wij voor een van onze opdrachtgevers op zoek naar een Uitvoerder Gas & Water in de regio Leiden. Het betreft een fulltime baan, met kans op een vaste aanstelling. 
Heb jij interesse in deze uitdagende en verantwoordelijke functie of ben je nieuwsgierig naar meer informatie? Laat het ons weten!

Project Controller

NetherlandsRenewablesDecember 1, 2021

Met een sterk geloof in de kracht van de natuur en technologie, doet onze klant er alles aan om een betere toekomst voor ons en onze planeet te creëren. 
Ter uitbreiding van het Finance Team in Den Haag is de positie van Project Controller voor het service team offshore windturbines vrijgekomen. 
Dit betreft een fulltime baan met kans op een vaste aanstelling.

Werkvoorbereider

NetherlandsRenewablesDecember 6, 2021

Atlas Professionals is volledig actief in de energietransistie. Momenteel zijn wij voor een van onze opdrachtgevers op zoek naar een Werkvoorbereider op vaste basis in Rotterdam. Ben jij geïnteresseerd in deze functie of wil jij meer weten? Laat het ons dan gauw weten!