Jobs in Netherlands

Central Control Room Operator, Nederland

NetherlandsOperations & MaintenanceDecember 1, 2022

*For this position, only candidates already living in the Netherlands are considered.

Voor één van onze klanten met offshore productieplatformen in de Noordzee zijn wij per direct op zoek naar een CCR (Central Control Room) Operator, die ook genegen is offshore te willen werken.

Maroff/ Schoolverlater

NetherlandsDredging, Merchant Shipping, Offshore MarineDecember 1, 2022

Voor diverse opdrachtgevers zijn wij per direct op zoek naar (pas afgestudeerde) Maroff's voor verschillende vacatures, zowel kortlopende als langlopende opdrachten.

Windturbine Service Technician

NetherlandsRenewablesDecember 1, 2022

Wegens uitbreiding naar België zoekt Atlas Professionals extra techneuten in de regio Zeeuws Vlaanderen. Heb jij werkervaring als servicemonteur in windturbines en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, dan zijn wij op zoek naar jou! Ook als je geen ervaring hebt maar wel de overstap wil maken naar de wind energie!

Schipper veerpont Amsterdam

NetherlandsDredging, Merchant Shipping, Offshore MarineDecember 1, 2022

Ben jij op zoek naar een vaste baan dicht bij huis in een aantrekkelijk werkschema? Wij zijn op zoek naar gastvrije, collegiale en flexibele schippers in bezit van grootvaarbewijs voor de veren in Amsterdam en op het Amsterdam Rijnkanaal.

HR Advisor

NetherlandsEngineering & Project Controls, Operations & Maintenance, RenewablesDecember 1, 2022

We are looking for a fulltime HR Advisor for one of our clients in Friesland.

Senior Accountant (Controller)

NetherlandsEngineering & Project Controls, Operations & MaintenanceDecember 1, 2022

Voor één van onze klanten uit de olie en gas industrie zijn we op zoek naar een Senior Accountant (Controller).

Onze klant is een internationale olie en gas organisatie en houdt zich bezig met gasproductie uit kleine velden. Het aardgas dat zij hier winnen, is bestemd voor Nederlandse huishoudens en bedrijven. Een uitdagende baan waar je een mooie toekomst op kunt bouwen, onderdeel bent van een internationaal opererende, snel wisselende en gedreven organisatie en waar je je kunt blijven ontwikkelen!

External Affairs Manager

NetherlandsDrilling & Well Services, Engineering & Project Controls, Management & QC, Operations & MaintenanceDecember 1, 2022

At the moment we have an opening for a fulltime position of External Affairs Manager in Friesland.

Start: As soon as possible. Our client is an international orientated gas company. They produce natural gas from small fields for Dutch households and companies. In this position you have the opportunity to work from home partly.

HSE Manager

NetherlandsDrilling & Well Services, Engineering & Project Controls, Management & QC, Operations & Maintenance, QHSEDecember 1, 2022

We are looking for a fulltime HSE Manager for one of our clients in the Netherlands. Our client is a big onshore natural gas producer in the Netherlands. Position is preferred to be located in Harlingen with flexibility to work from office Amsterdam with opportunities for onshore field visits and hybrid working.

Wind Turbine Technician - Wieringermeer

NetherlandsOperations & Maintenance, RenewablesDecember 1, 2022

Onze klant, een van de grootste spelers in ons land op het gebied van onshore windenergie en die duurzaamheid op nummer één heeft staan, is op zoek naar technische techneuten voor het servicen van windturbines in de regio Noord-Holland, idealiter kom je uit de regio Alkmaar, Den Helder.

Wind Turbine Technician Halsteren

NetherlandsOperations & Maintenance, RenewablesDecember 1, 2022

Windpark Kreekraksluis is met 31 windturbines en een totaal vermogen van 77,5 Megawatt een uniek project in Zeeland.

In totaal leveren de turbines genoeg stroom voor het verbruik van maar liefst 55.000 huishoudens per jaar!

Daarnaast wordt het broeikaseffect beperkt, omdat er 138.000 ton aan CO2 reductie wordt gerealiseerd, dat komt overeen met de uitstoot van 15.000 huishoudens. 


Wil jij bij dit mooie project betrokken zijn, dat kan!