Offshore Wind jobs in European Union

Junior Project Engineer / Planner (parttime)

NetherlandsOffshore WindSeptember 1, 2019

Onze opdrachtgever heeft sinds het begin van de jaren zeventig talrijke multidisciplinaire projecten voltooid voor de olie- en gas- en offshore renewables sector en daarnaast ook nog voor de zware civieltechnische industrie.

Voor hun nieuwe project zoeken zij een (jr) Project Engineer met planning ervaring!

SCADA Service Engineer

United KingdomOffshore WindSeptember 1, 2019> 1 year

Atlas Professionals is specialised in Offshore Wind. At the moment we have an opening for the temporary position of SCADA Service Engineer to work in United Kingdom. Interested in this temporary position? Let us know.

Service Technician Offshore

NetherlandsOffshore WindAugust 1, 2019

We are looking for an Offshore Service Technician to join the Generation team responsible for the operation and maintenance of a flag ship offshore project in the Netherlands.
You will be responsible with your team to keep the first offshore wind turbines of The Netherlands running.

Tender Survey Engineer

NetherlandsOffshore WindAugust 1, 2019

‘I’m gonna make him an offer he can’t refuse!’
Herken je jezelf in deze zin? Dan zijn we op zoek naar jou! Heb je affiniteit met offshore-projecten en wil je daarin zowel een centrale als commerciële rol? Onze klant is een een snel groeiend en dynamisch bedrijf gespecialiseerd op het gebied van survey en crew tender operations, is op zoek naar een Tender Engineer voor zijn afdeling survey.

Project Manager

NetherlandsOffshore WindAugust 1, 2019

Voor onze klant zoek ik een Project Manager met een sterke persoonlijkheid en affiniteit met de maritieme/survey sector!

Onze klant beschikt over een tiental schepen die zij verhuren aan klanten uit de (inter)nationale baggerindustrie en offshore windindustrie. Projecten bij hen kennen een doorlooptijd die varieert van enkele dagen tot vele maanden.
Grote (inter)nationale waterwerken staan de komende jaren op de agenda. Zij willen als bedrijf graag deze markt kunnen bedienen en zijn daarom op zoek naar een Project Manager.

Lead System Engineer

NetherlandsOffshore WindAugust 5, 2019

Momenteel zijn wij op zoek naar een enthousiaste en deskundige Lead Engineer. Ben jij geinteresseerd, lees dan snel verder!