Offshore Wind jobs in Netherlands

Junior Project Engineer / Planner (parttime)

NetherlandsOffshore WindSeptember 1, 2019

Onze opdrachtgever heeft sinds het begin van de jaren zeventig talrijke multidisciplinaire projecten voltooid voor de olie- en gas- en offshore renewables sector en daarnaast ook nog voor de zware civieltechnische industrie.

Voor hun nieuwe project zoeken zij een (jr) Project Engineer met planning ervaring!

Service Technician Offshore

NetherlandsOffshore WindAugust 1, 2019

We are looking for an Offshore Service Technician to join the Generation team responsible for the operation and maintenance of a flag ship offshore project in the Netherlands.
You will be responsible with your team to keep the first offshore wind turbines of The Netherlands running.

Tender Survey Engineer

NetherlandsOffshore WindAugust 1, 2019

‘I’m gonna make him an offer he can’t refuse!’
Herken je jezelf in deze zin? Dan zijn we op zoek naar jou! Heb je affiniteit met offshore-projecten en wil je daarin zowel een centrale als commerciële rol? Onze klant is een een snel groeiend en dynamisch bedrijf gespecialiseerd op het gebied van survey en crew tender operations, is op zoek naar een Tender Engineer voor zijn afdeling survey.

Project Manager

NetherlandsOffshore WindAugust 1, 2019

Voor onze klant zoek ik een Project Manager met een sterke persoonlijkheid en affiniteit met de maritieme/survey sector!

Onze klant beschikt over een tiental schepen die zij verhuren aan klanten uit de (inter)nationale baggerindustrie en offshore windindustrie. Projecten bij hen kennen een doorlooptijd die varieert van enkele dagen tot vele maanden.
Grote (inter)nationale waterwerken staan de komende jaren op de agenda. Zij willen als bedrijf graag deze markt kunnen bedienen en zijn daarom op zoek naar een Project Manager.

Lead System Engineer

NetherlandsOffshore WindAugust 5, 2019

Momenteel zijn wij op zoek naar een enthousiaste en deskundige Lead Engineer. Ben jij geinteresseerd, lees dan snel verder!

Windturbinemonteur / Elektromonteur

NetherlandsOffshore WindDecember 31, 2019

Onze klant is een gerenommeerd service- en onderhoudsbedrijf voor windturbines. Naast service en onderhoud zijn zij leverancier van windturbine-onderdelen en richten ze zich tevens op revisie en (de)-montage van alle merken windturbines.

Door toenemende opdrachten zijn zij op zoek naar versterking in hun team!

Crewing Officer

NetherlandsOffshore WindAugust 1, 2019

Op het moment zijn wij op zoek naar een fulltime Crewing Officer voor onze klant in de maritieme sector!

De locatie van deze klant ligt in de omgeving van Rotterdam.


Heb je interesse en wil je meer hierover weten?

Lees verder hieronder of neem contact met mij op.

Service Technician

NetherlandsOffshore WindAugust 1, 2019

Voor onze opdrachtgever EWT, een expert in lokale energieopwekking, zijn wij ter aanvulling van het team op zoek naar een servicemonteur windturbines voor de regio Noord Nederland.

Iemand die mee wil groeien in de ambities van deze florerende organisatie.

First Line O&M Support Engineers at Vattenfall NV

NetherlandsOffshore WindAugust 31, 2019

Vattenfall is a leading European energy company with approximately 20,000 employees. For more than 100 years they have electrified industries, supplied energy to people's homes and modernized our way of living. They now want to make fossil-free living possible within one generation.