Permanent jobs

Project Engineer

NetherlandsRenewablesApril 20, 2020

We are looking for a Project Manager for one of Atlas' clients active in the offshore wind industry. Do you want to work in a dynamic team and contribute in delivering quality results for our clients base in the Renewable Energy business? Please apply below.

Project Manager

NetherlandsRenewablesMay 4, 2020

We are looking for a Project Manager for one of Atlas' clients active in the offshore wind industry.

Are you available and interested?

Please apply!

Strategisch Inkoper

NetherlandsEngineering & Project ControlsJune 1, 2020

 

Functieomschrijving

Voor onze eindklant zijn wij op zoek naar een strategisch inkoper. Wil jij/Ben jij opzoek naar een uitdagende baan waarin jij je bezig houdt met strategische projectinkopen? Dan nodigen we je graag uit om te reageren op deze vacature!
Als strategisch inkoper ben je verantwoordelijk voor/houdt jij je bezig met strategische inkoop activiteiten binnen de projecten van onze klant, zodat de onderdelen die benodigd zijn tegen de juiste kwaliteit/prijs verhouding worden ingekocht en binnen de gestelde milestones geleverd worden. Tevens zorg je voor goede communicatie met leveranciers en het projectteam. Je helpt het Salesteam om sales budgetten op te stellen en voorziet de gehele organisatie van advies over inkoop gerelateerde vraagstukken. Jij bent dus de kenner binnen de product- en dienstensector.

Senior Technisch Tekenaar/Constructeur

NetherlandsEngineering & Project ControlsJune 1, 2020

Voor onze eindklant zijn wij op zoek naar een Senior Technisch Tekenaar/Constructeur. Ben jij een ervaren werktuigbouwer die graag zware hijsconstructies bedenkt en tekent voor de offshore branche? Dan nodigen we je graag uit om te reageren op deze vacature!

Onze klant is een aanbieder en service provider van klant specifieke offshore kranen en equipment voor de offshore en energiemarkt. Van engineering tot en met service en onderhoud: het gehele proces houden ze in hand. Zij zijn een internationaal georiënteerd bedrijf,

Functieomschrijving

Als Senior Technisch Tekenaar/Constructeur houd je je bezig met het tekenen en bereken van nieuwe of bestaande werktuigbouwkundige constructies voor de offshore- en havenindustrie. Onder het toezicht van de Project Engineer of Engineer bestudeer je de projectspecificatie en werk je technische oplossingen voor engineeringsvraagstukken uit. Je bent een belangrijke speler in het project omdat jij de uitvoering van projecten een optimale technische ondersteuning kan bieden.

Je taken bestaan onder andere uit:

  • Analyseren van de opdracht, scope, planning en budget;
  • Verzamelen van benodigde gegevens;
  • Raadplegen van lesson learned, standaards en andere informatie die van toepassing kan zijn op het ontwerp;
  • Vergelijken van bestaande en nieuwe mogelijkheden;
  • Technisch uitwerken van berekeningen, tekeningen en ontwerpen;
  • Het maken van visualisaties en tekeningen in 3D en of 2D;
  • Oplossingen bieden vanuit bestaande en/of nieuwe mogelijkheden;
  • Afstemming van de voortgang met de Project Engineer of engineer.

hun klanten zijn over de hele wereld te vinden.

Technical Sales specialist

NetherlandsRenewablesApril 27, 2020

Altijd al willen werken voor een organisatie die haar klanten helpt om van de wereld van morgen een betere plek te maken? Dan is dat je kans!

Maintenance Engineer

NetherlandsRenewablesApril 27, 2020

Altijd al willen werken voor een organisatie die haar klanten helpt om van de wereld van morgen een betere plek te maken? Dan is dat je kans!

Electrician

SpainDrilling & Well Services, Platforms & Jack UpsApril 6, 2020

Our client is looking for a Electrician. The job is based in Spain. Do you have the necessary skills? Contact our Drilling & Well Services;Platforms & Jack Ups team in Dubai, United Arab Emirates.

OIM

NorwayOffshore MarineApril 13, 2020

Atlas Professionals er på jakt etter en OIM til oppdrag for vår kunde. For mer informasjon kan du ta kontakt med Morten Stangeland - Personal Koordinator i Stavanger.

(Junior) Operations Engineer

NetherlandsRenewablesMay 4, 2020

Voor het Gemini Offshore Windpark is Atlas Professionals op zoek naar een (junior) operations engineer. Het Gemini Offshore windpark is een van de grootste windparken in de wereld en is gelegen in de Noordzee, zo’n 85 kilometer uit de kust ten noorden van Nederland. Jij komt als (junior) operations engineer te werken in een klein, maar professioneel en gedreven team in Amsterdam.

Engenheiro Senior de Planejamento

BrazilEngineering & Project ControlsApril 7, 2020

At the moment we have a vacancy for the permanent position of Senior Planning Engineer. Interested? And do you have the necessary experience?