Permanent jobs in Europe

QHSE Advisor & Document Controller

United KingdomQHSEJanuary 31, 2020

On behalf of our Client, we are looking for an experienced QHSE Advisor & Document Controller for a permanent position based at Westhill, Aberdeen

Application Engineer

NetherlandsRenewablesJanuary 6, 2020

Onze klant is de grootste producent ter wereld op het gebied van laag-, midden- en hoogspanningskabels, systemen en leidingen. Hiermee voorzien ze de energie- en telecomindustrie van superieure kabeloplossingen voor zowel ondergronds als onderzees gebruik. Zo gaan zij o.a. 66 kv inter-array kabelsystemen leveren voor de offshore windparken Hollandse Kust Zuid 3 en 4.

Wil jij ook betrokken zijn bij belangrijke stappen in de energietransitie en zie jij jezelf in een rol als Application Engineer?

Lees dan snel verder! 

Marketing Assistant

NetherlandsRenewablesDecember 23, 2019

Just graduated and looking for the first challenge in your career? For our client we are looking for a new Marketing Assistant who will work directly with the Marketing Manager.

QHSE Manager

NetherlandsRenewablesJanuary 6, 2020

Onze opdrachtgever is nummer 1 in Nederland op het gebied van onshore windenergie. Vele professionals werken dagelijks samen binnen dit hoogwaardig concern, om deze mooie en duurzame energiebron op verantwoordelijke wijze om te zetten naar bruikbare energie. Dit is heel belangrijk voor de energietransitie in Nederland en om gestelde doelen te kunnen behalen. 


Zij zoeken een QHSE Manager (Quality, Health & Safety), die vanuit de vestiging Zwolle landelijk opereert. Een afdeling die sterk in ontwikkeling is en van groot belang is voor de organisatie. 

Site Logisitcs Coordinator

NetherlandsRenewablesJanuary 6, 2020

Atlas Professionals is voor een van haar relaties in de wind industrie op zoek naar een logistiek site coordinator op vaste basis. 

Hebben logisieke processen en hijstechnieken voor jou weinig geheimen en wil jij ook werken in de wind?

Lees dan snel verder! 

Technical Performance Engineer

United KingdomEngineering & Project ControlsJanuary 6, 2020

On behalf of our client, we are looking for an experienced Technical Performance Engineer for a permanent position based in London

Performance Engineer

United KingdomEngineering & Project ControlsJanuary 6, 2020

On behalf of our client, we are looking for a Performance Engineer to join their team, on a permanent basis, in Westhill, Aberdeen.

HR & Payroll Admin

NetherlandsAtlas Staff Position

Ben jij servicegericht, nauwkeurig en een echte people-person? Ben je resultaat gedreven en denk je in oplossingen? Dan ben jij misschien de nieuwe collega waar we naar op zoek zijn! Atlas Professionals, een wereldleider in de personeelsvoorziening in de Energie, Maritieme en Wind-sector, is op zoek naar een HR & Payroll administrator. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van ons dynamische HR en Payroll team in een uitdagende werkomgeving.

Je rapporteert aan de HR Executive en bent onderdeel van het HR en Payroll team, met als standplaats het hoofdkantoor van Atlas Professionals in Hoofddorp. Het HR & Payroll team is bezig met procesverbetering en - automatisering, om ervoor te zorgen dat wij als team een zo groot mogelijke toegevoegde waarde kunnen leveren aan de organisatie. Als onderdeel van dit team zal je de Payroll Manager en HR Executive ontzorgen, zodat er een betere samenhang ontstaat tussen de HR en Payroll processen. Atlas Professionals geeft je de kans om je verder te specialiseren en door te groeien, dus zoeken we iemand die gedreven is om zichzelf verder te ontwikkelen.

Contract Advisor

NetherlandsEngineering & Project ControlsJanuary 2, 2020

We are looking for a Contract Advisor

Technical Instructor

NetherlandsRenewablesDecember 16, 2019

Atlas Professionals is specialised in Renewables. At the moment we have an opening for the permanent position of Technical Instructor to work in Netherlands. Are you interested to transfer all of your knowledge to other professionals in the field? If so, this is the job for you!