Permanent jobs in European Union

Uitvoerder

NetherlandsRenewablesDecember 1, 2021

Atlas Professionals is volledig actief in de energietransistie. Momenteel zijn wij voor een van onze opdrachtgvers op zoek naar een Uitvoerder op vaste basis in Nederland. Ben jij geïnteresseerd in deze functie of wil jij meer weten? Laat het ons dan gauw weten!

Projectleider

NetherlandsRenewablesDecember 1, 2021

Atlas Professionals is volledig actief in de energietransistie. Momenteel zijn wij voor een van onze opdrachtgvers op zoek naar een Projectleider op vaste basis in Nederland. Ben jij geïnteresseerd in deze functie of wil jij meer weten? Laat het ons dan gauw weten!

Installation Proposal Manager

NetherlandsRenewablesNovember 1, 2021

We are looking for an Installation Proposal Manager for one of our clients within the renewables industry. Do you got what it takes to manage the installation proposal team? Then we are looking out to receive your application.

Servicemonteur Vlagtwedde

NetherlandsRenewablesJanuary 3, 2022

Een nieuwe baan, een uitzicht op een vast contract en een werkgever die in jou investeert, waardoor je carrière in de wind helemaal goed zit! Hoe zit dat nou? Als elektromonteur heb je een bepaalde ervaring opgedaan. Maar het werken als een servicemonteur in de windindustrie is toch anders. Daarnaast heb je diverse trainingen en certificaten nodig om te mogen werken als servicemonteur in een windturbine.

Offshore Servicemonteur

NetherlandsRenewables

Voor één van de grootste offshore windparken zijn wij op zoek naar servicemonteurs voor het offshore windpark in de Noordzee. Samen met je team word je dagelijks middels een Crew Transfer Vessel naar het offshore windpark gevaren en ben je verantwoordelijk om de geavanceerde windturbines optimaal draaiende te houden.

Estimating Engineer/Calculator

NetherlandsRenewablesNovember 4, 2021

Zoek jij een baan in het hart van de energietransitie, waarbij je sturing kunt geven aan je eigen toekomst? Dan ben jij wellicht helemaal op je plek bij onze klant in de rol van Estimating Engineer/ Calculator.
Met vestigingen in zowel Roermond als op de Maasvlakte met in totaal ruim 500 medewerkers, is onze klant 1 van de grootste fabrikanten van stalen buizen voor fundaties ten behoeve van windparken en olie-en gasplatforms op zee.

 

Service Lead/O&M Engineer

NetherlandsRenewablesNovember 1, 2021

At the moment we have a vacancy for the permanent position of Service Lead/O&M Engineer. Interested? And do you have the necessary experience?

Consent Specialist (Marine Installation Works)

NetherlandsRenewablesNovember 1, 2021

Atlas Professionals is specialized in Renewables. At the moment we are looking for a Consent Specialist (Marine Installation Works) to work in the Rotterdam area. Interested in this permanent position? Let us know.

Lead Engineer Foundations

NetherlandsRenewablesNovember 1, 2021

Atlas Professionals is specialised in Renewables. At the moment we have an opening for the permanent position of Lead Engineer Primary steel WTG Foundations to work in the Rotterdam area. Interested in this permanent position? Let us know.

Offshore Troubleshooter

NetherlandsRenewablesJanuary 3, 2022

Als (Wind) Technician, haal je energie uit het onderhouden en repareren van diverse (turbine)componenten. In de rol van Troubleshooter ga je net een stapje verder en haal je naast onderhoud en reparatie extra energie uit het oplossen van (complexe) storingen. Herken jij jezelf hierin? Mooi, want voor diverse offshore windparken zijn wij op zoek naar Troubleshooters. (Starters & Ervaren)