Permanent jobs in Netherlands

Coating Engineer

NetherlandsOffshore WindJuly 1, 2019

Are you a Coating Engineer and looking for a new challenge? This might be interesting for you!


We are currently looking for a Coating Engineer with strong negotiation and contracting skills to join our clients' Coating Department at the Rotterdam Maasvlakte. The coating department is in expansion and it will comprise a team of QC inspectors, QC engineer and coating engineers. The Coating Engineer ensures that all coating activities are performed on time and within budget in accordance with project requirements.

Coating QC Engineer

NetherlandsOffshore WindJuly 1, 2019

We are looking for a Coating QC Engineer to join our clients' Coating Department at the Rotterdam Maasvlakte.

The coating department is in expansion and it will coCoating QC engineer

Coördinator Productie

NetherlandsOffshore WindSeptember 8, 2019

Op dit moment zoeken wij voor onze klant een Productie Coördinator !

Locatie: Maasvlakte Rotterdam.

Onze klant is leidend in offshore funderingen voor windturbines en olie-en gasplatformen, waarbij de focus altijd ligt op kwaliteit, flexibiliteit en feilloze, tijdige levering naar de opdrachtgever.

Windenergie op zee staat hoog in het vaandel daar zij een bijdrage willen leveren aan de verduurzaming van onze energievoorziening.

Communications System Engineer

NetherlandsOffshore WindJune 3, 2019

Atlas Professionals is specialised in Offshore Wind. At the moment we have an opening for the permanent position of Communications System Engineer to work in the Netherlands. Interested in this permanent position? Let us know.

Project HSE Specialist

NetherlandsQHSEJune 3, 2019

Interested in a permanent position as Project HSE Specialist in Rijswijk?

General Project Manager (GPM)

NetherlandsOffshore WindJune 1, 2019

Wij zijn op zoek naar een General Project Manager (GPM) !
Standplaats is Zwolle.

De GPM heeft de algemene verantwoordelijkheid voor het project(en). Hij ondersteunt Sales al tijdens de initiatiefase en de contractuele voorbereiding van het project. Na de ondertekening van het contract is hij verantwoordelijk voor de uitvoering van het project in termen van tijd, kosten (samen met de PMC), veiligheid en kwaliteit en zorgt dat de de doelstellingen van het project behaald worden.

Equipment Trade Support Officer

NetherlandsEngineering & Project ControlsJune 3, 2019

Wil jij werken voor een Nederlands internationale bedrijf dat gespecialiseerd is in de transport en heavy liftting? En onlangs verantwoordelijk is geweest voor het vervoer van een Boeing 747 over ruim 12.5 km afstand via de snelweg en weilanden!?! In het bezit van een HBO of WO -studie richting commercie en/ of techniek en boordevol ambitie? Bezit jij bovendien het talent om sales en techniek te combineren?!? Dan is Mammoet op zoek naar jou!

Operations Superintendent

NetherlandsOffshore WindMay 30, 2019

Are you looking for the next frontier in Offshore Wind? We are recruiting for the position of Offshore Superintendent right now. Upload your CV for the recruiters in Bristol, United Kingdom to review.