Permanent Offshore Wind jobs in Netherlands

MBO-ers niveau 3/4

NetherlandsOffshore Wind

Ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging in de productie & onderhoud aan (offshore) windparken? Wij zijn op zoek naar mensen met een afgeronde MBO opleiding in een technische richting. Upload jouw cv dan meteen voor onze recruiters in Hoofddorp zodat zij contact met jou kunnen opnemen. 

Service Engineer Wind Turbine

NetherlandsOffshore WindMay 6, 2019

We are looking for a Service Engineer Wind Turbine for location Nijkerk!

Daily travel to Service Centre and wind farms within defined area. Overnight stays may be required from time to time.

Construction Manager

NetherlandsOffshore WindApril 1, 2019

Wij zijn op zoek naar een Construction Manager!
Standplaats is Zwolle.

 

Medewerker Licensing

NetherlandsOffshore WindApril 1, 2019

We are looking for a Licensing team member!

(aankomend) Wind Technician IJmuiden

NetherlandsOffshore WindApril 1, 2019

Onze klant in de offshore wind heeft zichzelf als doel gesteld om de wereld wat groener te maken. Met elkaar zijn ze tot de conclusie gekomen dat ze de planeet een mooie plek vinden en dit vooral zo willen houden. Hun visie is dan ook om een leidende speler in de offshore wind te zijn (en blijven) en bij te dragen aan de komende generaties.

Siemens Gamesa | Troubleshooter Technician, Borssele

NetherlandsOffshore WindSeptember 2, 2019

Siemens Gamesa, wereldmarktleider in offshore windenergie, gaat de turbines leveren voor het offshore windpark Borssele 1&2. Om dit prestigieuze project in te vullen komt de unieke kans voorbij om deel uit te gaan maken van het team dat deze turbines de eerste jaren na de installatie zal gaan onderhouden vanuit de uitvalsbasis in Vlissingen.

We hebben een aantal posities vrij voor professionals die deze stap willen maken. Dit mogen technicians zijn die al hun sporen verdiend hebben in de wind, maar ook professionals met sterke mechanische en elektrotechnische kennis maken kans om het vak te leren binnen Siemens Gamesa.