Permanent Renewables Operator jobs

Junior Technisch Operationeel Medewerker

NetherlandsDrilling & Well Services, Renewables, EnergyFebruary 1, 2023

Junior Technisch Operationeel Medewerker (onshore)

Voor onze klant, wat een hard groeiend bedrijf is, zijn wij op zoek naar een Junior Technisch Operationeel Medewerker. Het bedrijf is werkzaam binnen de geothermie. Aardwarmte opwekken is een steeds groter wordende vraag binnen de maatschappij. Vandaar dat de groei en mogelijkheden binnen deze markt steeds groter worden. Wil jij een mooie stap in de energie transitie zetten? Lees dan snel verder!

(Junior) Customs Specialist

NetherlandsRenewablesJanuary 30, 2023

Onze klant is een logistieke dienstverlener en bedient al jaren de offshore energie door het leveren van hoogwaardige scheepsagentuurdiensten, 3PL-opslag en helikopter operations. Voor haar locatie in Den Helder zijn wij op zoek naar een (junior) Customs Specialist. In de wereld van de douane afwikkeling is geen dag hetzelfde. Past dit bij jou en voldoe je aan onderstaande vaardigheden en eigenschappen? Dan hebben wij de juiste baan voor jou!

Operator 5 ploegendienst

NetherlandsRenewables

Onze klant is met meer dan 100 jaar ervaring de grootste producent ter wereld op het gebied van laag-, midden- en hoogspanningskabels, systemen en leidingen. Hiermee voorzien ze de energie- en telecomindustrie van superieure kabeloplossingen voor zowel ondergronds als onderzees gebruik. Zo gaan zij o.a. 66 kv inter-array kabelsystemen leveren voor de offshore windparken Hollandse Kust Zuid 3 en 4.

Wil jij ook betrokken zijn bij belangrijke stappen in de energietransitie? Dan is de rol van Operator misschien wat voor jou!