Project Engineer jobs

Senior Project Engineer

NetherlandsEngineering & Project ControlsFebruary 1, 2019

Ben jij een ervaren project engineer met een achtergrond in offshore (olie & gas)? Zie jij het helemaal zitten om in de rol van projectleider leiding te geven aan projectteams die verantwoordelijk zijn voor het perfect voorbereiden van complexe projecten in de olie- & gasindustrie wereldwijd? Dit bij een bedrijf dat internationaal snel groeit en waar je veel ruimte hebt om mee te denken over de manier waarop de werkzaamheden en het team verder vorm gegeven kan worden. Solliciteer dan nu naar de functie van Senior Project Engineer!

Project Engineer

NetherlandsEngineering & Project ControlsFebruary 1, 2019

Heb je 1 tot 3 jaar ervaring in de offshore of aansluitende industrieën? Ben je klaar voor een volgende stap in je carrière en is een standaard baan niet je eerste keus? Gaat jouw hart sneller kloppen van werken aan toonaangevende- en uitdagende offshore projecten? Dan is de functie van Project Engineer wel iets voor jou! 

Planner / Tecnico de Planejamento

BrazilEngineering & Project ControlsJanuary 31, 20192 months

At the moment we have a vacancy for the temporary position of Planner / Tecnico de Planejamento. Interested? And do you have the necessary experience? Only for Brazilian Candidates.

Project Procurement Manager

NetherlandsEngineering & Project ControlsFebruary 4, 2019

Als Project Procurement Manager werk jij binnen een grote internationale, technische onderneming mee aan het aan het realiseren van uitdagende besturings- en automatiseringsprojecten in de infratechniek. Jij speelt een belangrijke rol in het bouwen aan de infrastructuur in Nederland en jouw inbreng is van groot belang bij het succes van deze projecten.