Project Lead jobs

Technical Lead

NetherlandsRenewablesJanuary 1, 2022

Our customer developed a disruptive and innovative method to silently install foundations. Now, they are developing the tool, our Vibrojet®, for the next generation XXL monopiles used for wind energy offshore. Their patented method will solve major challenges in the offshore wind industry that are associated with the current method ‘piling’ such as harmful noise to marine life, potential delays, fatigue damage in the pile and scaling issues. They collaborate with leading offshore contractors and windfarm developers. As they venture into unchartered waters they are looking for inventors who like to challenge the status quo and can push boundaries in cooperation with the existing team.

Uitvoerder Gas & Water regio Den Haag

NetherlandsRenewablesJanuary 3, 2022

Atlas Professionals is volledig actief in de energietransistie. Momenteel zijn wij voor een van onze opdrachtgevers op zoek naar een Uitvoerder Gas & Water in de regio Den Haag. Het betreft een fulltime baan, met kans op een vaste aanstelling. 
Heb jij interesse in deze uitdagende en verantwoordelijke functie of ben je nieuwsgierig naar meer informatie? Laat het ons weten!

Lead Engineer Verbindingen

NetherlandsRenewablesJanuary 17, 2022

Atlas Professionals is volledig actief in de energietransistie. Momenteel zijn wij voor een van onze opdrachtgevers op zoek naar een Lead Engineer Verbindingen in Arnhem. Ben jij geïnteresseerd in deze functie of wil jij meer weten? Laat het ons dan gauw weten! 

Uitvoerder

NetherlandsRenewablesJanuary 31, 2022

Atlas Professionals is volledig actief in de energietransistie. Momenteel zijn wij voor een van onze opdrachtgvers op zoek naar een Uitvoerder op vaste basis in Nederland. Ben jij geïnteresseerd in deze functie of wil jij meer weten? Laat het ons dan gauw weten!

HSE Specialist / Coordinator

NetherlandsRenewables

Ga aan de slag als HSE Coördinator in Nederland!

Ben je op zoek naar een uitdaging om de algehele veiligheidsprocedures te verbeteren en te ondersteunen? Dan is dit wellicht de rol waarnaar je op zoek bent!

Wij zijn op zoek naar een HSE-coördinator om zich bij het HSE-team van onze klant in de offshore windindustrie te voegen.