Renewables Electrical Engineer jobs

Electrical Engineer

NetherlandsDrilling & Well Services, Engineering & Project Controls, Operations & Maintenance, Platforms & Jack Ups, Renewables, DecommissioningMay 18, 202110 months

We are looking for a full time Electrical Engineer in the region of The Hague. Starting date: As soon as possible.


Grid Coordinator

NetherlandsRenewablesJuly 1, 2021

Voor een grote speler in de onshore windindustrie zijn wij op zoek naar een Grid Coördinator uit de omgeving van Zwolle. Heb jij ervaring met het oplossen van storingen in de hoogspanning?
En heb je een aantal jaar ervaring in het veld als monteur, coördinator of als werkverantwoordelijke Dan zijn wij op zoek naar jou!
Onze klant is een internationale windturbine fabrikant. Al meer dan 20 jaar actief in Nederland in de duurzame energie sector. Zij staan bekend om hun hightech windturbines, die zich kenmerken door de innovatieve techniek.
Voor deze baan zal je eerst op de payroll komen bij Atlas Professionals en na een bepaalde periode is er de intentie er vanuit de klant om je een vast contract aan te bieden.
Als Grid Coördinator ben je een vraagbaak voor je collega's in het veld bij het zoeken en oplossen van storingen. Met als doel om een veilige werkplek te creëren voor je collega's.

Electrical Engineer

NetherlandsEngineering & Project Controls, RenewablesMay 25, 2021

One of our clients, who is dedicated to the origination and development of green Hydrogen production infrastructure projects, is looking for an Electrical Engineer. As an Electrical Engineer you will engineer the safe and effective design of the electrical part of the Hydrogen project and leads and supervise the design and engineering activities as done by other electrical engineers and/or consultants. Does this sound like a challenging next step for you? Then apply!

Servicetechnicus midden- en hoogspanninginstallatie

NetherlandsRenewablesJuly 1, 2021

Ben jij klaar om van start te gaan bij een internationale, toonaangevende speler als het gaat om energie? Heb je aantoonbare ervaring opgedaan met laag- en middenspanningsinstallaties, dan is het nu de kans om in te stappen!


Werkomgeving van de servicetechnicus midden- en hoogspanninginstallatie

Onze klant houdt zich bezig met innovatieve producten en projecten binnen de elektrische energiewereld. Met ruim 80 jaar ervaring, kantoren in België, Finland en het Verenigd Koninkrijk leveren zij transformatorstations, laadpalen voor elektrische auto’s en andere energieopslagsystemen. Onze klant is een verbindende factor in het elektriciteitsnet en heeft daarom veel kennis in-house. Zo leveren zij bijvoorbeeld 12MW aan energieopslagsystemen voor één energiepark.