Renewables jobs in Netherlands

Technical Asset Manager

NetherlandsRenewablesSeptember 28, 2020

We are looking for a Technical Asset Manager (long term project) for an offshore wind farm project, based in the Netherlands. Do you got the experience to act as THE Technical Asset Manager during the operational phase of the project? Then we are keen on receiving your application.

Consultant Asset Management

NetherlandsRenewablesSeptember 14, 2020

For one of our clients we are looking for a part time (0.4 fte) Consultant Asset Management. Interested? And do you have the necessary experience?

Project Safety Office Onshore

NetherlandsRenewablesAugust 24, 2020

Voor een van onze klanten zijn wij op zoek naar een Project Safety Officer Onshore in omgeving Wijk aan Zee. De Project Safety Officer Onshore draagt zorg voor het identificeren, bewaken en analyseren van veiligheid, gezondheid en milieu (VGM) issues en voegt waarde toe door het toepassen van VGM-indicatoren om verbeteringen in processen aan te pakken. Hij/zij zet samen met de Projectleiding de toon om organisatorisch-beleid, missies en visie te bereiken en te handhaven en Ondersteunt het Bouwteam door middel van advisering en ondersteuning op VGM gebied.

Klinkt dit als een mooie uitdaging voor jou? Kijk dan snel verder.

Installatie Verantwoordelijke (IV)

NetherlandsRenewablesAugust 17, 2020

Atlas Professionals is specialized in Renewables. At the moment we have an opening for the temporary position of Installatie Verantwoordelijke (IV) onshore to work in the Netherlands. Interested in this temporary position? Let us know. Also available for ZZP/Freelance professionals.

HSE Manager

NetherlandsRenewablesSeptember 15, 2020

For our client, one of the biggest names in the offshore windindustry, we are looking for a Senior HSE Expert. Interested? Apply!

Deputy Site Manager

NetherlandsRenewablesSeptember 21, 2020

Atlas Professionals is specialised in Renewables. At the moment we have an opening for the position of Deputy Site Manager to work in the Netherlands. Interested in this permanent position? Let us know.

Ervaren Troubleshooter

NetherlandsRenewablesSeptember 1, 2020

Voor de wereldmarktleider in de offshore windenergie zijn wij op zoek naar een ervaren troubleshooter.

Typerend voor onze klant is dat zij altijd bezig zijn met nieuwe ontwikkelingen om de positie als marktleider te behouden.

Een innovatieve pionier die in meer dan 90 landen wereldwijd opereert met een totale capaciteit van meer dan 99 gigawatt.


Hun visie: De wereldleider zijn in de sector van de hernieuwbare energie die de transitie naar een duurzame wereld stimuleert.


Op dit moment hebben wij een aantal posities vrij voor professionals die de stap willen maken naar Troubleshooter.

Dit mogen techneuten zijn die al hun sporen verdiend hebben in de wind, maar ook professionals met sterke elektrotechnische kennis maken kans om het vak te leren bij onze klant.


Je werkt in een team van minimaal 2 personen en samen zijn jullie verantwoordelijk voor het oplossen van complexe storingen en het optimaal laten functioneren van de windturbines . 

Omdat onze klant door heel Nederland een aantal parken onderhoud is het aanbod divers.

Zo heb je de optie om elke avond thuis te zijn en door middel van een CTV (Crew Transfer Vessel) of service bus naar het park te gaan. Avontuurlijker ingesteld?

Het is ook mogelijk om 2 weken op zee te verblijven op een SOV (Service Operation Vessel) gevolgd door 2 weken verlof.

Contract Administrator

NetherlandsRenewablesAugust 31, 2020

Atlas Professionals is voor een van haar relaties, actief in de renewables industrie, op zoek naar een Contractbeheerder. Weet jij als contractbeheerder precies waar de servicemogelijkheden in het service- & onderhoudscontract zich bevinden? Lees dan snel verder! 

Servicemonteur Middenspanningsinstallatie

NetherlandsRenewablesDecember 3, 2020

Wil jij werken bij een internationale onderneming die zich bezighoudt met innovatieve producten en projecten binnen de elektrische energiewereld? Bij dit bedrijf kom je terecht bij de spin in het web als het gaat om energie!

Lead Technician Regio Zeeland

NetherlandsRenewablesOctober 1, 2020

Onze klant is binnen Europa de grootste onafhankelijke dienstverlener op het gebied van onderhoud aan windturbines. Zij leveren inspectie- en onderhoudsdiensten aan onshore en offshore windparken van diverse merken in onder meer Nederland, België en Duitsland. Zij staan bij hun klanten bekend om de hoge betrokkenheid, eigen interne opleidingen, onafhankelijkheid en transparantie, wat uitmondt in een hoge kwaliteit van service. Voor de regio Zeeland zijn wij op zoek naar een Lead Technician.