Renewables jobs in Netherlands

Site Manager

NetherlandsRenewablesJune 15, 2020

Atlas Professionals is specialised in Renewables. At the moment we have an opening for the temporary position of Site Manager to work in Netherlands. Interested in this temporary position? Let us know.

Lead Engineer Structural Design

NetherlandsRenewablesJune 29, 2020

The world market leader in offshore wind power is looking for a Lead Engineer Structural Design.
With their innovations, our client aims to make the difference for wind power projects throughout the world. They supplies wind turbines and are an outstanding supplier of reliable, environmentally friendly and affordable renewable energy systems. In 90 countries worldwide they supply clean and renewable energy with a total capacity of 85 GW with a team of 25.000 employees. Its end-to-end value chain presence encompasses onshore and offshore wind turbines design, manufacturing, installation as well as cutting-edge service solutions.

Lead Engineer

NetherlandsRenewablesJune 15, 2020

Een van de klanten van Atlas Professionals is een toonaangevende Europese netbeheerder met zijn belangrijkste activiteiten in Nederland en Duitsland. Voor hun team in Gouda zijn zij op zoek naar een Lead Engineer. In de rol van (Lead) Engineer stations ben je de "sparring partner" voor de projectleider. Je voert, binnen het projetteam (regie)werkzaamheden uit op het gebied van engineering, ontwerp en technische realisatie. Je voert overleg tussen de diverse disciplines, zet opdrachten uit richting engineeringbureaus, controleert de voortgang, voert reviews uit en je bent het aanspreekpunt met betrekking tot de technische inhoud. De engineer vervult met name een belangrijke rol in het laten uitvoeren en kwalitatief bewaken van de engineeringskwaliteit, waarbij de nadruk ligt op het toetsen en valideren van de technische inhoud van de projecten. Je maakt onderdeel uit van een projectteam.

Klinkt dit als een mooie uitdaging? Lees dan snel verder.

Stockkeeper Lemmer

NetherlandsRenewablesAugust 1, 20205 months

Onze klant is wereldwijd marktleider in de offshore windindustrie en altijd bezig met nieuwe ontwikkelingen om deze positie te handhaven.
Om het huidige team te versterken tijdens het onderhoudsseizoen zijn ze op zoek naar een Stockkeeper voor het servicepunt in Lemmer.

Servicemonteur Windturbines

NetherlandsRenewablesAugust 1, 2020

Ook altijd al willen werken bij een fabrikant van turbines? Pak dan je kans bij Nordex Energy, een vooraanstaand merk in onshore windturbines met een trackrecord waar je u tegen zegt. Misschien wel de belangrijkste kernwaarde van Nordex is integriteit. Dit sijpelt door in de gehele organisatie en het is dan ook niet voor niks dat Nordex zijn personeel kan boeien en binden. Pas jij in een bedrijf met een open houding en een recht-door-zee instelling? Laat je dan verrassen door deze windturbinefabrikant en solliciteer vandaag nog op de functie van Service Monteur Windtechniek Regio Noord-Brabant!

Stockkeeper Wind

NetherlandsRenewablesJuly 1, 20204 months

Onze klant is wereldwijd marktleider in de windindustrie en altijd bezig met nieuwe ontwikkelingen om deze positie te handhaven. Om het huidige team te versterken tijdens het onderhoudsseizoen zijn ze op zoek naar een Stockkeeper. voor het servicepunt in Nijkerk.

Project Engineer

NetherlandsRenewablesJune 29, 2020

We are looking for a Project Engineer for one of Atlas' clients active in the offshore wind industry. Do you want to work in a dynamic team and contribute in delivering quality results for our clients base in the Renewable Energy business? Please apply below. 

RDS-PP Advisor

NetherlandsRenewablesJune 29, 2020

At the moment we have a vacancy for the temporary position of RDS-PP Advisor. Interested? And do you have the necessary experience?

Electrical Engineer Offshore Wind

NetherlandsRenewablesJune 29, 2020

Offshore wind levert een belangrijke bijdrage aan een positieve energietransitie in Nederland. Om de gestelde doelen te kunnen behalen zal deze sector komende 10 jaar niet alleen in Nederland, maar wereldwijd, sterk (moeten) gaan groeien. Onze klant levert een grote bijdrage aan deze ontwikkelingen. Mede door de bouw van nieuwe offshore windparken voor de Nederlandse kust, zijn zij op zoek naar een Electrical Engineer Offshore Wind die hun team komt versterken. 

Ben jij goed in het plannen, organiseren en coördineren van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden in een reeks van elektrotechnische disciplines? Dan is dit een mooie nieuwe uitdaging voor jou!

(Senior) Wind Turbine Service Technician

NetherlandsRenewablesAugust 1, 2020

Onze klant is binnen Europa de grootste onafhankelijke dienstverlener op het gebied van onderhoud aan windturbines. Zij leveren inspectie- en onderhoudsdiensten aan onshore en offshore windparken van diverse merken in onder meer Nederland, België en Duitsland. Zij staan bij hun klanten bekend om de hoge betrokkenheid, eigen interne opleidingen, onafhankelijkheid en transparantie, wat uitmondt in een hoge kwaliteit van service.


Om hun groeiende klantenbestand optimaal te kunnen blijven bedienen, openen zij een nieuwe service vestiging in IJmuiden, dit naast de service vestiging in Kruiningen en het kantoor in Utrecht.

Voor deze nieuwe vestiging zoeken zij servicemonteurs met kennis van en ervaring met Vestas technologie. De werkzaamheden zullen voornamelijk plaatsvinden in het westen van Nederland, dichtbij de klanten, zowel op zee als op land. Daarnaast zul je ook in andere regio's van Nederland, op zee of in buurlanden werken.