Renewables jobs in Netherlands

HR Administrator / Recruiter

NetherlandsDrilling & Well Services, Engineering & Project Controls, Operations & Maintenance, Platforms & Jack Ups, RenewablesNovember 29, 2021

Voor onze klant/relatie in Friesland zijn wij per direct op zoek naar een HR Administrator/Recruiter (32-40 uur) ter vervanging van de huidige.

Uitvoerder

NetherlandsRenewablesDecember 1, 2021

Atlas Professionals is volledig actief in de energietransistie. Momenteel zijn wij voor een van onze opdrachtgvers op zoek naar een Uitvoerder op vaste basis in Nederland. Ben jij geïnteresseerd in deze functie of wil jij meer weten? Laat het ons dan gauw weten!

Asset Manager Installaties

NetherlandsRenewablesDecember 1, 2021

Voor een mooi bedrijf, die actief is in de wind en solar, zijn wij momenteel op zoek naar een Asset Manager Installaties. Ben jij bekend met de wind-/ en de solar industrie, reageer dan snel!

Hoofd Uitvoerder

NetherlandsRenewablesDecember 1, 2021

In de noordwesthoek van Flevoland worden 74 windturbines vervangen door 61 grotere exemplaren met meer vermogen. Deze nieuwe windturbines moeten een hoeveelheid stroom gaan opwekken die gelijk staat aan het jaarlijkse huishoudelijke elektriciteitsverbruik van 1 miljoen Nederlanders. 
Voor onze klant, die nauw betrokken is bij dit prestigieuze project, zijn wij op zoek naar een Hoofd Uitvoerder, die de bouwwerkzaamheden in goede banen gaat leiden.

Project Controller

NetherlandsRenewablesDecember 1, 2021

Met een sterk geloof in de kracht van de natuur en technologie, doet onze klant er alles aan om een betere toekomst voor ons en onze planeet te creëren. 
Ter uitbreiding van het Finance Team in Den Haag is de positie van Project Controller voor het service team offshore windturbines vrijgekomen. 
Dit betreft een fulltime baan met kans op een vaste aanstelling.

Uitvoerder Gas & Water

NetherlandsRenewablesDecember 1, 2021

Atlas Professionals is volledig actief in de energietransistie. Momenteel zijn wij voor een van onze opdrachtgevers op zoek naar een Uitvoerder Gas & Water in de regio Leiden. Het betreft een fulltime baan, met kans op een vaste aanstelling. 
Heb jij interesse in deze uitdagende en verantwoordelijke functie of ben je nieuwsgierig naar meer informatie? Laat het ons weten!

Estimating Engineer/Calculator

NetherlandsRenewablesDecember 4, 2021

Zoek jij een baan in het hart van de energietransitie, waarbij je sturing kunt geven aan je eigen toekomst? Dan ben jij wellicht helemaal op je plek bij onze klant in de rol van Estimating Engineer/ Calculator.
Met vestigingen in zowel Roermond als op de Maasvlakte met in totaal ruim 500 medewerkers, is onze klant 1 van de grootste fabrikanten van stalen buizen voor fundaties ten behoeve van windparken en olie-en gasplatforms op zee.

 

Installation Proposal Manager

NetherlandsRenewablesDecember 6, 2021

We are looking for an Installation Proposal Manager for one of our clients within the renewables industry. Do you got what it takes to manage the installation proposal team? Then we are looking out to receive your application.

Fleet Manager

NetherlandsOffshore Marine, RenewablesDecember 6, 2021

We are looking for a Fleet Manager on permanent base who will be working in the Netherlands from the head office from our client who is active within the wind industry. Are you experienced within the shipping and wanted be a part of energy transition? Then you might be the perfect person we are looking for.

Uitvoerder/Voorman

NetherlandsRenewablesDecember 6, 2021

Atlas Professionals is volledig actief in de energietransistie. Momenteel zijn wij voor een van onze opdrachtgvers op zoek naar een Uitvoerder op vaste basis in Groningen. Ben jij geïnteresseerd in deze functie of wil jij meer weten? Laat het ons dan gauw weten!