Renewables Project Manager jobs

Project Manager green Hydrogen

GermanyRenewablesJanuary 2, 2023

Atlas Professionals is recruiting for VoltH2 and in search of a Project Manager green Hydrogen, based in Germany. Do you want to contribute to the energy transition and having experience in Hydrogen? Then please reach out to us and apply to this beautiful position.

Uitvoerder

NetherlandsRenewablesDecember 5, 2022

In de noordwesthoek van Flevoland is het prestigieuze project Windplanblauw in volle gang. In dit plan worden onshore 74 windturbines vervangen door 61 grotere exemplaren met meer vermogen. Daarnaast worden offshore, aan de rand van het IJsselmeer, nog eens 24 eilanden met windturbines aangelegd.

Voor onze klant, die nauw betrokken is bij dit project, zijn wij op zoek naar twee tijdelijke (Senior) Uitvoerders, die de bouwwerkzaamheden rondom de aanleg en installatie van de eilanden en de turbines in goede banen gaat leiden.

Adviseur Projectontwikkeling

NetherlandsRenewables

Atlas Professionals is actief in de energie transistie en op zoek naar een Adviseur Projectontwikkeling Duurzame Energie. Ben jij de adviseur die de wereld binnen de duurzame energie bij elkaar brengt voor opdrachtgevers? Reageer dan snel!