Renewables Wind Turbine Technician jobs

Level 5 Turbine Technician

GermanyRenewablesMay 25, 2021

Are you an experienced Wind Turbine Technician looking for a new challenge in Germany? Apply now with Atlas Professionals in Bristol, United Kingdom for the position of Level 5 Turbine Technician.

Authorised Technician

United KingdomRenewables

Atlas Professionals is specialised in Renewables. At the moment we have an opening for the temporary position of Authorised Technician to work in United Kingdom. Interested in this temporary position? Let us know.

Authorised Technician

GermanyRenewables

Are you an experienced Wind Turbine Technician looking for a new challenge in Germany? Apply now with Atlas Professionals in Bristol, United Kingdom for the position of Authorised Technician.

Onderhoudsmonteur windturbines Vlagtwedde

NetherlandsRenewablesJune 7, 2021

Ook altijd al willen werken bij een fabrikant van turbines? Pak dan je kans bij onze opdrachtgever, een vooraanstaand merk in onshore windturbines met een trackrecord waar je u tegen zegt. Eén van de belangrijkste kernwaarde van onze opdrachtgever is integriteit. Dit sijpelt door in de gehele organisatie en het is dan ook niet voor niks dat onze klant zijn personeel kan boeien en binden. Pas jij in een bedrijf met een open houding en een recht-door-zee instelling? Laat je dan verrassen door deze windturbinefabrikant en solliciteer vandaag nog op de functie van onderhoudsmonteur Windturbines!

Wind Turbine Technician

GermanyRenewablesJune 2, 2021

Atlas Professionals is specialised in Renewables. At the moment we have an opening for the temporary position of Wind Turbine Technician to work in Germany. Interested in this temporary position? Let us know.

Senior servicemonteur windturbines offshore

NetherlandsRenewablesJuly 1, 2021

Voor een toonaangevende opdrachtgever zijn wij op zoek naar een senior servicemonteur windturbines offshore! Wil jij graag na een aantal jaar doorgroeien van senior servicemonteur naar detupy supervisor? Dan is dit je kans!
Onze opdrachtgever is één van de leidende, internationale spelers op het gebied van offshore wind. Zij leveren een enorm belangrijke bijdrage aan de energietransitie en jij kan daar deel van uitmaken.

Servicemonteur windturbines offshore

NetherlandsRenewablesJuly 1, 2021

Ben jij een hoogvlieger op elektrotechnisch vlak en op zoek naar een nieuw avontuur? Grijp dan deze kans!
Onze opdrachtgever is één van de leidende spelers op het gebied van offshore windenergie, levert een enorm belangrijke bijdrage aan de energietransitie. De wereld is een mooie planeet en dit willen ze graag zo houden, voor nu en voor de volgende generaties. Dit kunnen zij echter niet alleen en daarom zoeken wij professionals die deze passie met hun delen.

Servicemonteur windturbines

NetherlandsRenewablesJune 7, 2021

Voor Vattenfall NV, een van de grootste producenten van elektriciteit in Europa en de grootste producent van warmte, zijn wij op zoek naar meerdere elektrotechnische servicemonteurs die de 99 high-tech windturbines op het onshore windpark Wieringermeer in Noord-Holland gaan onderhouden. 

Authorised Technician

United KingdomRenewables

Are you an experienced Wind Turbine Technician looking for a new challenge in United Kingdom? Apply now with Atlas Professionals in Bristol, United Kingdom for the position of Authorised Technician.

Servicemonteur Wind regio Zwolle/Noordoostpolder

NetherlandsRenewablesJune 7, 2021

Om de klimaatdoelen te halen, moet Nederland overstappen van fossiele brandstof op duurzame energiebronnen zoals zon, wind en water. Ook onze klant werkt hard aan mee aan deze ontwikkeling door het leveren van hightech (onshore) windinstallaties.

Binnen dit innovatieve concern is nu een positie vrijgekomen voor een elektrotechnische servicemonteur. In deze rol ga je samen met een team preventief onderhoud en reparaties uitvoeren aan spectaculaire windturbines in de regio Zwolle/Noordoostpolder De werkzaamheden zijn voor 80% elektrotechnisch. 

Voordat je echt aan het werk mag in de windturbine, word je eerst intern opgeleid in hun eigen internationale opleidingscentrum. Gedurende deze periode haal je de benodigde certificaten en leer je hoe je de werkzaamheden op een verantwoordelijke wijze uitvoert. Veiligheid staat immers altijd bovenaan.