Temporary Able Seaman (AB) jobs

Able Seaman

United KingdomOffshore MarineJune 1, 2022

Atlas Professionals is specialised in Offshore Marine. At the moment we have an opening for the temporary position of Able Seaman to work in United Kingdom. Interested in this temporary position? Let us know.

Matroos

NetherlandsOffshore MarineMay 23, 2022

Ben jij een binnenvaart Matroos? Dan hebben we een mooie vacature voor jou!

Bij het project aan de afsluitdijk vaart een crewtender van een opdrachtgever van ons. Voor langer termijn zijn ze opzoek naar een Matroos.

Matroos

BelgiumMerchant ShippingMay 19, 2022

Looking for a temporary job as Able Seaman (AB) in Belgium? Atlas Professionals in Urk, Netherlands is always looking for new Merchant Shipping professionals. At the moment we have a vacancy for the position of Matroos.

Matroos

International WatersDredging, Merchant Shipping, Offshore Marine

Atlas Professionals is doorlopend op zoek naar ervaren matrozen voor Nederlandse opdrachtgevers werkzaam in de sleepvaart en baggerindustrie. De werkzaamheden kunnen zowel in Nederland als daarbuiten plaats vinden.


Heb jij je je maritieme MBO opleiding afgerond en begin je na de zomervakantie op het HBO, ook dan hebben wij wellicht mogelijkheden voor je om gedurende de zomer praktijkervaring op te doen als matroos mits je in het bezit bent van de vereiste documenten. Wil je meer informatie, neem dan contact met ons op.

Matroos

International WatersOffshore Marine

Ben je een ervaren Matroos en wil je graag aan de slag? Meld je dan bij Atlas Professionals. Onze opdrachtgevers zijn werkzaam in de bagger, survey, offshore en sleepvaart.