Temporary Electrician jobs in Europe

Electrician (GBP)

DenmarkDrilling & Well Services, Platforms & Jack UpsDecember 8, 20212 weeks

At the moment we have a vacancy for the temporary position of Electrician (GBP). Interested? And do you have the necessary experience?

Electrician

United KingdomDrilling & Well Services, Platforms & Jack UpsDecember 14, 20212 weeks

Are you an experienced Electrician looking for a new challenge in United Kingdom? Apply now with Atlas Professionals in Aberdeen, United Kingdom for the position of Electrician (GBP).

Electrician (Platforms & Jack Ups)

United KingdomDrilling & Well Services, Platforms & Jack UpsDecember 8, 2021

Atlas Professionals are recruiting for Electricians for various adhoc roles based in the North Sea.

Storingsmonteur

NetherlandsRenewables

Wil jij werken voor de grootste producent op het gebied van laag-, midden- en hoogspanningskabels, systemen en leidingen? Voor onze klant zijn wij, voor op korte termijn op zoek naar een storingsmonteur. Heb jij relevante werkervaring opgedaan, bij voorkeur in de proces? Lees dan snel verder!


Onze klant is wereldwijd actief en voorziet hun klanten voor kabeloplossingen in o.a. energie- en telecomindustrie van superieure kabeloplossingen voor zowel ondergronds als onderzees gebruik. Zo gaan zij bijvoorbeeld 66 kv inter-array kabelsystemen leveren voor de offshore windparken Hollandse Kust Zuid 3 en 4.


Werkomgeving van de storingsmonteur

Als storingsmonteur houdt jij je bezig met het opsporen van storingen in het elektrotechnische en mehanische gedeelte van het machinepark maar ook het verhelpen van storingen door het repareren en/of vervangen van onderdelen en componenten met behulp van diverse handgereedschappen en machines. Als storingsmonteur wordt er van je verwacht dat je goed kan participeren in een 5-ploegensysteem en helder en duidelijk communiceert naar de dagdienst collega’s.