Temporary Renewables jobs in Netherlands

HR Coordinator Assistant

NetherlandsRenewablesFebruary 1, 20229 months

Atlas Professionals is specialised in Renewables. At the moment we have an opening for the temporary position of HR Coordinator Assistant to work in the Netherlands. Interested in this temporary position? Let us know.

Operator 5 ploegendienst

NetherlandsRenewablesDecember 6, 2021

Onze klant is met meer dan 100 jaar ervaring de grootste producent ter wereld op het gebied van laag-, midden- en hoogspanningskabels, systemen en leidingen. Hiermee voorzien ze de energie- en telecomindustrie van superieure kabeloplossingen voor zowel ondergronds als onderzees gebruik. Zo gaan zij o.a. 66 kv inter-array kabelsystemen leveren voor de offshore windparken Hollandse Kust Zuid 3 en 4.

Wil jij ook betrokken zijn bij belangrijke stappen in de energietransitie? Dan is de rol van Operator misschien wat voor jou!

Elektrotechnische installatie monteur - HKZ

NetherlandsRenewablesJanuary 10, 2022> 1 year

Voor het onshore installeren en aansluiten van kasten/sensoren/kabels op meer dan 100 (offshore) windturbines zijn wij op zoek naar twee (elektrotechnische) installatie monteurs. Woonachtig in de regio Rotterdam. Werklocatie Maasvlakte.

Uitvoerder Gas & Water

NetherlandsRenewablesDecember 1, 2021

Atlas Professionals is volledig actief in de energietransistie. Momenteel zijn wij voor een van onze opdrachtgevers op zoek naar een Uitvoerder Gas & Water in de regio Leiden. Het betreft een fulltime baan, met kans op een vaste aanstelling. 
Heb jij interesse in deze uitdagende en verantwoordelijke functie of ben je nieuwsgierig naar meer informatie? Laat het ons weten!

Project Controller

NetherlandsRenewablesDecember 1, 2021

Met een sterk geloof in de kracht van de natuur en technologie, doet onze klant er alles aan om een betere toekomst voor ons en onze planeet te creëren. 
Ter uitbreiding van het Finance Team in Den Haag is de positie van Project Controller voor het service team offshore windturbines vrijgekomen. 
Dit betreft een fulltime baan met kans op een vaste aanstelling.

Supply chain Coordinator

NetherlandsRenewablesDecember 6, 20216 months

We are looking for a Supply chain Coordinator who wants to join our client on project base, working from home/office/warehouse. Are you that experienced procurement professional who's up to task to fulfill a project as Supply Chain Coordinator? Then please let us know!

Commissioning Manager

NetherlandsRenewablesApril 1, 2022> 1 year

Atlas Professionals is specialized in Renewables. At the moment we have an opening for the temporary position of Commissioning Manager to work in the Netherlands. Interested in this wonderful position and you got the experience? Let us know.

Lead SAP

NetherlandsRenewablesJanuary 3, 2022> 1 year

Atlas Professionals is specialised in Renewables. At the moment we have an opening for the temporary position of Lead SAP to work in the Netherlands. Interested in this temporary position? Let us know.

Hoofd Uitvoerder

NetherlandsRenewablesDecember 1, 2021

In de noordwesthoek van Flevoland worden 74 windturbines vervangen door 61 grotere exemplaren met meer vermogen. Deze nieuwe windturbines moeten een hoeveelheid stroom gaan opwekken die gelijk staat aan het jaarlijkse huishoudelijke elektriciteitsverbruik van 1 miljoen Nederlanders. 
Voor onze klant, die nauw betrokken is bij dit prestigieuze project, zijn wij op zoek naar een Hoofd Uitvoerder, die de bouwwerkzaamheden in goede banen gaat leiden.

Operations Manager Construction - HKZ

NetherlandsRenewablesFebruary 1, 2022> 1 year

Fossielvrij in 1 generatie, werk jij daaraan mee?

Voor de constructiefase van het prestigieuze windpark Hollandse Kust Zuid zijn we op zoek naar een ervaren Operations Manager. Iemand die goed de hele scope kan overzien en zich uitstekend kan bewegen binnen alle facetten die bij de bouw van een windpark voorbij komen.