Temporary Renewables jobs in Netherlands

Project Administrator

NetherlandsRenewablesJuly 2, 20223 weeks

At the moment we have a vacancy for the temporary position of Project Administrator. Interested? And do you have the necessary experience?

Operationeel Manager

NetherlandsRenewablesJuly 4, 20226 months

Ben jij degene die in staat is om leiding te geven aan een vakbekwame afdeling in een veranderende organisatie? Durf jij in een turbulente organisatie een team met operators aan te sturen op de Maasvlakte? Dan is deze functie wellicht op je lijf geschreven!

Mechanical Engineer

NetherlandsRenewablesAugust 1, 2022

We are looking for a Production Engineering Specialist (Employee M&E) for the sustainability sector. Are you interested in this position? Then read on quickly!

Electrical Package and Commissioning Engineer

NetherlandsRenewablesJuly 4, 2022> 1 year

At the moment we have a vacancy for the temporary position of Electrical Package and Commissioning Engineer. Interested? And do you have the necessary experience? We look forward to receive your application.

Warehouse Worker

NetherlandsRenewablesAugust 1, 202210 months

Onze klant is wereldwijd een van de grootste producenten van windturbines. Met name in de offshore wind domineren zij de markt. 

Zo zijn zij betrokken bij het nieuwe higtech windpark Hollandse Kust Zuid, dat vanaf IJmuiden geserviced wordt. Momenteel is er in het warehouse extra ondersteuning nodig. Daarom zijn wij op zoek naar 2 warehouse workers die in een 4 dagen/ op 4 dagen af, 12 uur p/d rotatie willen gaan werken,

Wil jij meewerken aan dit mooie project, sluit je dan nu aan!

Kabelmonteur buitendienst

NetherlandsRenewables

Onze klant is de grootste producent ter wereld op het gebied van laag-, midden- en hoogspanningskabels, systemen en leidingen. Hiermee voorzien ze de energie- en telecomindustrie van superieure kabeloplossingen voor zowel ondergronds als onderzees gebruik. Zo gaan zij o.a. 66 kv inter-array kabelsystemen leveren voor de offshore windparken Hollandse Kust Zuid 3 en 4.


Wil jij ook betrokken zijn bij belangrijke stappen in de energietransitie? Dan is de rol van Kabelmonteur buitendienst (Jointer) bij de afdeling Projects & Services misschien wat voor jou!

Storingsmonteur

NetherlandsRenewables

Wil jij werken voor de grootste producent op het gebied van laag-, midden- en hoogspanningskabels, systemen en leidingen? Voor onze klant zijn wij, voor op korte termijn op zoek naar een storingsmonteur. Heb jij relevante werkervaring opgedaan, bij voorkeur in de proces? Lees dan snel verder!


Onze klant is wereldwijd actief en voorziet hun klanten voor kabeloplossingen in o.a. energie- en telecomindustrie van superieure kabeloplossingen voor zowel ondergronds als onderzees gebruik. Zo gaan zij bijvoorbeeld 66 kv inter-array kabelsystemen leveren voor de offshore windparken Hollandse Kust Zuid 3 en 4.


Werkomgeving van de storingsmonteur

Als storingsmonteur houdt jij je bezig met het opsporen van storingen in het elektrotechnische en mehanische gedeelte van het machinepark maar ook het verhelpen van storingen door het repareren en/of vervangen van onderdelen en componenten met behulp van diverse handgereedschappen en machines. Als storingsmonteur wordt er van je verwacht dat je goed kan participeren in een 5-ploegensysteem en helder en duidelijk communiceert naar de dagdienst collega’s.