Wind Turbine Technician jobs

Servicemonteur Vlagtwedde

NetherlandsRenewablesJanuary 3, 2022

Een nieuwe baan, een uitzicht op een vast contract en een werkgever die in jou investeert, waardoor je carrière in de wind helemaal goed zit! Hoe zit dat nou? Als elektromonteur heb je een bepaalde ervaring opgedaan. Maar het werken als een servicemonteur in de windindustrie is toch anders. Daarnaast heb je diverse trainingen en certificaten nodig om te mogen werken als servicemonteur in een windturbine.

Offshore Servicemonteur

NetherlandsRenewables

Voor één van de grootste offshore windparken zijn wij op zoek naar servicemonteurs voor het offshore windpark in de Noordzee. Samen met je team word je dagelijks middels een Crew Transfer Vessel naar het offshore windpark gevaren en ben je verantwoordelijk om de geavanceerde windturbines optimaal draaiende te houden.

Offshore Troubleshooter

NetherlandsRenewablesJanuary 3, 2022

Als (Wind) Technician, haal je energie uit het onderhouden en repareren van diverse (turbine)componenten. In de rol van Troubleshooter ga je net een stapje verder en haal je naast onderhoud en reparatie extra energie uit het oplossen van (complexe) storingen. Herken jij jezelf hierin? Mooi, want voor diverse offshore windparken zijn wij op zoek naar Troubleshooters. (Starters & Ervaren)

Servicemonteur Windturbine

NetherlandsRenewables

Een nieuwe baan, direct een jaarcontract en een werkgever die in jou moet investeren! Waardoor zekerheid op een baan, een carrière in een nieuwe industrie, zo goed als goed zit. Hoe zit dat nou? Als elektromonteur heb je een bepaalde ervaring opgedaan. Maar het werken als een servicemonteur in de windindustrie is toch anders. Daarnaast heb je diverse trainingen en certificaten nodig om te mogen werken als servicemonteur in een windturbine.

Offshore Troubleshooter

NetherlandsRenewables

For one of the largest producers of electricity in Europe and the largest producer of heat, we are looking for an offshore troubleshooter to join the Generation team at the offshore windfarm Hollandse Kust Zuid 1-4. Together with your team, you are daily responsible to keep the wind turbines running. The rotation is 7 days on, 7 days off. Your day starts at 07.30 hrs in IJmuiden and ends at approx. 16.30 hrs. You will be working with a CTV construction. 

Authorised Technician

United KingdomRenewables5 weeks

Are you looking for the next frontier in Renewables? We are recruiting for the position of Wind Turbine Technician right now. Upload your CV for the recruiters in Bristol, United Kingdom to review.

Elektromonteur Emmeloord

NetherlandsRenewablesNovember 2, 2021

Lekker op pad met de service bus, samen met je collega’s door de regio's Zwolle, Emmeloord en Lemmer. Op pad naar de volgende klus! Samen storingen oplossen, samen genieten van bedrijfsuitjes (wanneer het weer mag) en zeker zijn van een baan want je krijgt direct een vaste aanstelling. Daarnaast werk je voor een fabrikant van windturbines? En zij stoppen voorlopig nog niet met het ontwikkelen van nieuwe windturbines. Door de energietransitie is er veel werkgelegenheid in de windindustrie. Ook voor jou!


Werkomgeving van de elektromonteur

Als elektromonteur staat er een nieuwe uitdaging voor je klaar. Het eigen maken van prachtige machines, die op z’n 150 meter hoog staan! Waarschijnlijk ben je er regelmatig langsgekomen maar nooit afgevraagd welke technieken zich bevinden in een windturbine. Of misschien weet je dat al wel. Als we kijken naar de technieken die bij elkaar samenkomen in een windturbine zijn het hydraulische, pneumatische, elektrische en mechanische aandrijvingen. De perfecte combinatie voor een monteur. In deze functie ben je zowel bezig met onderhoud uitvoeren aan diverse machines en componenten. En het oplossen van storingen. Elk uur dat een turbine stil staat, kost simpelweg geld.


Level 5 Technician

GermanyRenewables2 weeks

Looking for a temporary job as Wind Turbine Technician in Germany? Atlas Professionals in Bristol, United Kingdom is always looking for new Renewables professionals. At the moment we have a vacancy for the position of Level 5 Technician.

Authorised Technician

United KingdomRenewables

Atlas Professionals is specialised in Renewables. At the moment we have an opening for the temporary position of Authorised Technician to work in United Kingdom. Interested in this temporary position? Let us know.

Authorised Technician

GermanyRenewables

Are you an experienced Wind Turbine Technician looking for a new challenge in Germany? Apply now with Atlas Professionals in Bristol, United Kingdom for the position of Authorised Technician.