Wind Turbine Technician jobs in Europe

Wind Turbine Technician

NetherlandsRenewablesDecember 31, 2019

Ook altijd al willen werken bij een fabrikant van turbines? Pak dan je kans bij Nordex Energy, een vooraanstaand merk in onshore windturbines met een trackrecord waar je u tegen zegt. Misschien wel de belangrijkste kernwaarde van Nordex is integriteit. Dit sijpelt door in de gehele organisatie en het is dan ook niet voor niks dat Nordex zijn personeel kan boeien en binden. Pas jij in een bedrijf met een open houding en een recht-door-zee instelling? Laat je dan verrassen door deze windturbinefabrikant en solliciteer vandaag nog op de functie van Service Monteur Windtechniek!

Lead Technician Wind

NetherlandsRenewablesDecember 30, 2019

Heb jij al enige ervaring binnen de wind pak dan je kans bij Nordex Energy als Lead Technician!
Een vooraanstaand merk in onshore windturbines met een trackrecord waar je u tegen zegt.

Misschien wel de belangrijkste kernwaarde van Nordex is integriteit. Dit sijpelt door in de gehele organisatie en het is dan ook niet voor niks dat Nordex zijn personeel kan boeien en binden.

Pas jij in een bedrijf met een open houding en een recht-door-zee instelling? Laat je dan verrassen door deze windturbinefabrikant en solliciteer vandaag nog op de functie van Servicemonteur in de Wind.

Junior Remote Monitoring Engineer

NetherlandsRenewablesFebruary 1, 2020

Our client EWT, an expert in local energy transition, is developer and designer of the direct drive turbine. With activities all over the world, the headquarter is based in Amersfoort, the Netherlands. 

In the control room in Amersfoort, a small international team of professionals are monitoring the EWT wind turbines worldwide 365 days per year, 24/7 per day. All information will be monitored and problems must be solved as quick as possible. 
To expand this team of experts there is a position available for a Junior Remote Monitoring Engineer to support the Operations Department.
Due to the international character of the activities and the team, good communication skills in the Italian or French language is required as well as a good knowledge of the English language.

Servicemonteur windturbine Roosendaal

NetherlandsRenewablesFebruary 1, 2020

Onze klant die duurzaamheid op nr. 1 heeft staan en actief is in de wind industrie is op zoek naar mechanische techneuten voor het servicen van windturbines. 

Mensen die net starten als 'geladen' professionals zijn ook van harte welkom hierop te solliciteren. 

Als servicemonteur is jouw hoofdtaak het verzorgen van preventief onderhoud en het oplossen van storingen aan de windturbines. 
De aard van jouw werkzaamheden zijn mechanisch, hydraulisch en elektrotechnisch.

Nordex Servicemonteur

NetherlandsRenewablesApril 8, 2020

Ook altijd al willen werken bij een fabrikant van turbines? Pak dan je kans bij Nordex Energy, een vooraanstaand merk in onshore windturbines met een trackrecord waar je u tegen zegt.

Misschien wel de belangrijkste kernwaarde van Nordex is integriteit. Dit sijpelt door in de gehele organisatie en het is dan ook niet voor niks dat Nordex zijn personeel kan boeien en binden.

Pas jij in een bedrijf met een open houding en een recht-door-zee instelling? Laat je dan verrassen door deze windturbinefabrikant en solliciteer vandaag nog op de functie van Servicemonteur in de Wind.

Inspectors

GermanyRenewables

Atlas Professionals is looking for professionals to work as Inspectors with one of the clients of the office in Bristol, United Kingdom. It’s a temporary position in United Kingdom. Do you have the necessary experience?

Servicemonteur Wind

NetherlandsRenewablesDecember 1, 2020

Voor een grote speler in de windenergie zoeken wij een Servicemonteur Wind voor het team in de regio Zeeland, Zuid-Holland en West-Brabant. Onze opdrachtgever levert inspectie- en onderhoudsdiensten van hoge kwaliteit aan hun klanten op on- en offshore windparken.


Je zult voornamelijk werkzaam zijn in Zeeland, Zuid-Holland en West-Brabant, dichtbij de klanten. Incidenteel zal je ook in andere regio’s van Nederland en de buurlanden werken.

Inbedrijfsteller Windturbines

NetherlandsRenewablesFebruary 1, 2020

Wil jij je steentje bijdragen aan een duurzamere wereld? Dan is deze mooie functie wellicht wat voor jou. 
 
Voor een van onze opdrachtgevers in de windindustrie zijn wij op zoek naar een Inbedrijfsteller.
In deze rol ben je verantwoordelijk voor het inbedrijfstellen van nieuwe windturbines.

E/I monteur technische dienst

NetherlandsRenewablesDecember 1, 2020

Onze klant is leidend in offshore funderingen voor windturbines en olie-en gasplatformen, waarbij de focus altijd ligt op kwaliteit, flexibiliteit en feilloze, tijdige levering naar de opdrachtgever.
Windenergie op zee staat hoog in het vaandel daar zij een bijdrage willen leveren aan de verduurzaming van onze energievoorziening.

Wil je hier ook deel van uitmaken, dan is er nu de kans om je toe te voegen aan hun teams.

Offshore servicemonteur windturbines Vattenfall NV

NetherlandsRenewablesFebruary 1, 2020

Voor Vattenfall, een van de grootste producenten van elektriciteit in Europa en de grootste producent op het gebied van verwarming, zijn wij op zoek naar een offshore servicemonteur voor het offshore windpark Egmond aan Zee.


Samen met je team word je dagelijks middels een Crew Transfer Vessel naar het offshore windpark gevaren en ben je verantwoordelijk om de 36 geavanceerde V90 3MW windturbines optimaal draaiende te houden.


Er wordt van maandag tot vrijdag gewerkt, een werkdag start om 07.30 uur en rond 16.30 uur ben je weer terug aan wal. Het kan zijn dat je in het weekend af en toe een storingsdienst draait. Gezien de werkdagen gaat de voorkeur uit naar professionals met maximaal 1 uur reistijd.