Wind Turbine Technician jobs in Europe

Servicemonteur Middenspanningsinstallatie

NetherlandsRenewablesAugust 3, 2020

Wil jij werken bij een internationale onderneming die zich bezighoudt met innovatieve producten en projecten binnen de elektrische energiewereld? Bij dit bedrijf kom je terecht bij de spin in het web als het gaat om energie!

Lead Technician Regio Zeeland

NetherlandsRenewablesAugust 1, 2020

Onze klant is binnen Europa de grootste onafhankelijke dienstverlener op het gebied van onderhoud aan windturbines. Zij leveren inspectie- en onderhoudsdiensten aan onshore en offshore windparken van diverse merken in onder meer Nederland, België en Duitsland. Zij staan bij hun klanten bekend om de hoge betrokkenheid, eigen interne opleidingen, onafhankelijkheid en transparantie, wat uitmondt in een hoge kwaliteit van service. Voor de regio Zeeland zijn wij op zoek naar een Lead Technician.

Wind Turbine Technician Offshore 2/2 rotatie

NetherlandsRenewablesJuly 1, 2020

Onze klant MHI Vestas Offshore Wind, heeft zichzelf als doel gesteld om de wereld wat groener te maken en dit ook zo te houden. Hun visie is dan ook om een leidende speler in de offshore wind te zijn en te blijven.

Voor de windparken voor de kust, op de Belgisch/Nederlandse grens, zijn wij op zoek naar professionals die het onderhoud gaan verzorgen aan spectaculaire en geavanceerde windturbines. Heb je reeds ervaring in het onderhoud en troubleshooten van (onshore) windturbines en ben je klaar om een stapje verder te gaan, reageer dan snel!

Onshore Troubleshooter

BelgiumRenewablesAugust 1, 2020

De windsector staat volop in de belangstelling en dat is niet voor niks natuurlijk. We willen allemaal graag op een duurzame wijze aan energie komen. Inmiddels weten we dat er met de bouw van windturbines een grote slag kunnen slaan om dit te bereiken. 


Daarom zijn wij voor diverse opdrachtgevers op zoek naar toppers in de elektrotechniek die hun kennis en ervaring in willen zetten in het servicen en dan met name het troubleshooten van windturbines. 

Onshore Wind Service Technician

BelgiumRenewablesAugust 1, 2020

De windsector staat volop in de belangstelling en dat is niet voor niks natuurlijk. We willen allemaal graag op een duurzame wijze aan energie komen. Inmiddels weten we dat er met de bouw van windturbines een grote slag kunnen slaan om dit doel te bereiken.


Daarom zijn wij voor diverse opdrachtgevers op zoek naar toppers in de elektrotechniek die hun kennis en ervaring in willen zetten in het servicen van windturbines.

Servicemonteur Windturbines

NetherlandsRenewablesAugust 1, 2020

Ook altijd al willen werken bij een fabrikant van turbines? Pak dan je kans bij Nordex Energy, een vooraanstaand merk in onshore windturbines met een trackrecord waar je u tegen zegt. Misschien wel de belangrijkste kernwaarde van Nordex is integriteit. Dit sijpelt door in de gehele organisatie en het is dan ook niet voor niks dat Nordex zijn personeel kan boeien en binden. Pas jij in een bedrijf met een open houding en een recht-door-zee instelling? Laat je dan verrassen door deze windturbinefabrikant en solliciteer vandaag nog op de functie van Service Monteur Windtechniek Regio Noord-Brabant!

(Senior) Wind Turbine Service Technician

NetherlandsRenewablesAugust 1, 2020

Onze klant is binnen Europa de grootste onafhankelijke dienstverlener op het gebied van onderhoud aan windturbines. Zij leveren inspectie- en onderhoudsdiensten aan onshore en offshore windparken van diverse merken in onder meer Nederland, België en Duitsland. Zij staan bij hun klanten bekend om de hoge betrokkenheid, eigen interne opleidingen, onafhankelijkheid en transparantie, wat uitmondt in een hoge kwaliteit van service.


Om hun groeiende klantenbestand optimaal te kunnen blijven bedienen, openen zij een nieuwe service vestiging in IJmuiden, dit naast de service vestiging in Kruiningen en het kantoor in Utrecht.

Voor deze nieuwe vestiging zoeken zij servicemonteurs met kennis van en ervaring met Vestas technologie. De werkzaamheden zullen voornamelijk plaatsvinden in het westen van Nederland, dichtbij de klanten, zowel op zee als op land. Daarnaast zul je ook in andere regio's van Nederland, op zee of in buurlanden werken.

Wind Turbine Technician Offshore

BelgiumRenewablesSeptember 1, 2020

Onze klant MHI Vestas Offshore Wind, heeft zichzelf als doel gesteld om de wereld wat groener te maken en dit ook zo te houden. Hun visie is dan ook om een leidende speler in de offshore wind te zijn en te blijven.

Wind Turbine Technician

NetherlandsRenewablesAugust 31, 2020

Ook altijd al willen werken bij een fabrikant van turbines? Pak dan je kans bij Nordex Energy, een vooraanstaand merk in onshore windturbines met een trackrecord waar je u tegen zegt. Misschien wel de belangrijkste kernwaarde van Nordex is integriteit. Dit sijpelt door in de gehele organisatie en het is dan ook niet voor niks dat Nordex zijn personeel kan boeien en binden. Pas jij in een bedrijf met een open houding en een recht-door-zee instelling? Laat je dan verrassen door deze windturbinefabrikant en solliciteer vandaag nog op de functie van Service Monteur Windtechniek!

Lead Technician Wind

NetherlandsRenewablesJuly 1, 2020

Heb jij al enige ervaring binnen de wind pak dan je kans bij Nordex Energy als Lead Technician!
Een vooraanstaand merk in onshore windturbines met een trackrecord waar je u tegen zegt.

Misschien wel de belangrijkste kernwaarde van Nordex is integriteit. Dit sijpelt door in de gehele organisatie en het is dan ook niet voor niks dat Nordex zijn personeel kan boeien en binden.

Pas jij in een bedrijf met een open houding en een recht-door-zee instelling? Laat je dan verrassen door deze windturbinefabrikant en solliciteer vandaag nog op de functie van Servicemonteur in de Wind.