Wind Turbine Technician jobs in Europe

Site Technician

United KingdomRenewablesSeptember 30, 20203 months

Atlas Professionals is specialised in Renewables. At the moment we have an opening for the temporary position of Site Technician to work in United Kingdom. Interested in this temporary position? Let us know.

Troubleshooter

GermanyRenewablesNovember 11, 2020

Are you looking for the next frontier in Renewables? We are recruiting for the position of Wind Turbine Technician right now. Upload your CV for the recruiters in Bristol, United Kingdom to review.

Description:Troubleshooter Siemens Level 6 for SWP 4.0
Helicopter Trainings necessary (HUET only, hoist training can be organized by site if required.)
Orsted needs in total 2 resources for a rotation schedule. This request is only for 1 resource with Start date 11.11.2020

1 Description & Responsibilities

• Trouble Shooter Technician is the third level in the career path for Wind Turbine Technicians. As a Trouble Shooter Technician WT3 you will prioritise Quality, health, Safety and the Environment, and be responsible for the fault rectification and maintenance of our offshore wind turbines and associated assets. Together with your colleagues you will ensure high availability and production at all times.

• You are an experienced and accredited WT3 Technician, capable of executing scheduled maintenance without supervision at a consistent high level of efficiency and quality. You will provide both technical guidance and supervision to less experienced and qualified Technicians. You will participate in technical training courses.

• Maintain an understanding of the DONG Energy asset management policy and strategy and relevant responsibilities of the job.

EFK WTG Technician

GermanyRenewablesSeptember 29, 20203 weeks

Our client is looking for a EFK WTG Technician. The job is based in Germany. Do you have the necessary skills? Contact our Renewables team in Bristol, United Kingdom.

Wind Turbine Technician Offshore 2/2 rotatie

NetherlandsRenewablesNovember 1, 2020

Onze klant MHI Vestas Offshore Wind, heeft zichzelf als doel gesteld om de wereld wat groener te maken en dit ook zo te houden. Hun visie is dan ook om een leidende speler in de offshore wind te zijn en te blijven.

Voor de windparken voor de kust, op de Belgisch/Nederlandse grens, zijn wij op zoek naar professionals die het onderhoud gaan verzorgen aan spectaculaire en geavanceerde windturbines. Heb je reeds ervaring in het onderhoud en troubleshooten van (onshore) windturbines en ben je klaar om een stapje verder te gaan, reageer dan snel!

Onshore Troubleshooter

BelgiumRenewablesOctober 1, 2020

De windsector staat volop in de belangstelling en dat is niet voor niks natuurlijk. We willen allemaal graag op een duurzame wijze aan energie komen. Inmiddels weten we dat er met de bouw van windturbines een grote slag kunnen slaan om dit te bereiken. 


Daarom zijn wij voor diverse opdrachtgevers op zoek naar toppers in de elektrotechniek die hun kennis en ervaring in willen zetten in het servicen en dan met name het troubleshooten van windturbines. 

Onshore Wind Service Technician

BelgiumRenewablesOctober 1, 2020

De windsector staat volop in de belangstelling en dat is niet voor niks natuurlijk. We willen allemaal graag op een duurzame wijze aan energie komen. Inmiddels weten we dat er met de bouw van windturbines een grote slag kunnen slaan om dit doel te bereiken.


Daarom zijn wij voor diverse opdrachtgevers op zoek naar toppers in de elektrotechniek die hun kennis en ervaring in willen zetten in het servicen van windturbines.

Wind Turbine Technician Offshore

BelgiumRenewablesOctober 31, 2020

Onze klant MHI Vestas Offshore Wind, heeft zichzelf als doel gesteld om de wereld wat groener te maken en dit ook zo te houden. Hun visie is dan ook om een leidende speler in de offshore wind te zijn en te blijven.

Wind Turbine Technician

NetherlandsRenewablesDecember 31, 2020

Ook altijd al willen werken bij een fabrikant van turbines? Pak dan je kans bij Nordex Energy, een vooraanstaand merk in onshore windturbines met een trackrecord waar je u tegen zegt. Misschien wel de belangrijkste kernwaarde van Nordex is integriteit. Dit sijpelt door in de gehele organisatie en het is dan ook niet voor niks dat Nordex zijn personeel kan boeien en binden. Pas jij in een bedrijf met een open houding en een recht-door-zee instelling? Laat je dan verrassen door deze windturbinefabrikant en solliciteer vandaag nog op de functie van Service Monteur Windtechniek!

Elektrotechnisch Servicemonteur regio Zuid

NetherlandsRenewablesOctober 1, 2020

Bij onze klant, een van de grootste spelers in ons land op het gebied van onshore windenergie, is een positie vrijgekomen voor een elektrotechnische topper die het onderhoud wil gaan verzorgen aan spectaculaire windturbines in de regio Rotterdam.


Wil jij je elektrotechnische kennis en ervaring inzetten voor een groene toekomst, pak dan nu je kans!

Wind Technician IJmuiden MHI Vestas

NetherlandsRenewablesDecember 31, 2020

MHI Vestas heeft zichzelf als doel gesteld om de wereld wat groener te maken. Met elkaar zijn ze tot de conclusie gekomen dat ze de planeet een mooie plek vinden en dit vooral zo willen houden. Hun visie is dan ook om een leidende speler in de offshore wind te zijn (en blijven) en bij te dragen aan de komende generaties.