Wind Turbine Technician jobs in European Union

Servicemonteur windpark Kreekraksluis

NetherlandsRenewablesMarch 2, 2020

Windpark Kreekraksluis is met 31 windturbines en een totaal vermogen van 77,5 Megawatt een uniek project in Zeeland.
In totaal leveren de turbines genoeg stroom voor het verbruik van maar liefst 55.000 huishoudens per jaar!
Daarnaast wordt het broeikaseffect beperkt, omdat er 138.000 ton aan CO2 reductie wordt gerealiseerd, dat komt overeen met de uitstoot van 15.000 huishoudens. 

Wil jij bij dit mooie project betrokken zijn, dat kan! 

Onze klant Nordex, leverancier van de turbines, is op zoek naar een vakvolwassen servicemonteur die het onderhoud gaat verzorgen van deze turbines. 
Ben jij er klaar voor om vanaf een van de mooiste plekjes in Zeeland bij te dragen aan een groenere toekomst?

Service Lead Onshore Windparken - Vattenfall

NetherlandsRenewablesApril 1, 2020

Vattenfall werkt aan een duidelijk doel: fossielvrij leven binnen één generatie mogelijk maken. De Business Area Wind is de snelst groeiende Business Area binnen Vattenfall en speelt een cruciale rol bij het realiseren van hun strategie. Binnen het Verenigd Koninkrijk, Zweden, Nederland, Duitsland en Denemarken bouwt Vattenfall on- en offshore windparken. Voor de Nederlandse onshore windparken zoeken zij nu een Service Lead die onderdeel gaat uitmaken van het Onshore Operations & Maintenance team. 

Mechanisch servicemonteur regio Zuid

NetherlandsRenewablesFebruary 3, 2020

Voor onze klant in de windsector, zijn wij op zoek naar Mechanische Servicemonteurs in de regio Rotterdam, Breda en Zeeland.

Service Technicus Windturbines Onshore

NetherlandsRenewablesMarch 1, 2020

Voor een grote speler in de windenergie zoeken wij een Servicemonteur Wind voor het team in de regio Zeeland, Zuid-Holland en West-Brabant. Onze opdrachtgever levert inspectie- en onderhoudsdiensten van hoge kwaliteit aan hun klanten op on- en offshore windparken.

Je zult voornamelijk werkzaam zijn in Zeeland, Zuid-Holland en West-Brabant, dichtbij de klanten. Incidenteel zal je ook in andere regio’s van Nederland en de buurlanden werken wat voor interessante afwisseling zorgt op de werkvloer!

WTG Technician L7

GermanyRenewables

Are you an experienced Wind Turbine Technician looking for a new challenge in Germany? Apply now with Atlas Professionals in Bristol, United Kingdom for the position of WTG Technician L7.

Wind Turbine Technician

NetherlandsRenewablesMarch 31, 2020

Ook altijd al willen werken bij een fabrikant van turbines? Pak dan je kans bij Nordex Energy, een vooraanstaand merk in onshore windturbines met een trackrecord waar je u tegen zegt. Misschien wel de belangrijkste kernwaarde van Nordex is integriteit. Dit sijpelt door in de gehele organisatie en het is dan ook niet voor niks dat Nordex zijn personeel kan boeien en binden. Pas jij in een bedrijf met een open houding en een recht-door-zee instelling? Laat je dan verrassen door deze windturbinefabrikant en solliciteer vandaag nog op de functie van Service Monteur Windtechniek!

Lead Technician Wind

NetherlandsRenewablesMarch 31, 2020

Heb jij al enige ervaring binnen de wind pak dan je kans bij Nordex Energy als Lead Technician!
Een vooraanstaand merk in onshore windturbines met een trackrecord waar je u tegen zegt.

Misschien wel de belangrijkste kernwaarde van Nordex is integriteit. Dit sijpelt door in de gehele organisatie en het is dan ook niet voor niks dat Nordex zijn personeel kan boeien en binden.

Pas jij in een bedrijf met een open houding en een recht-door-zee instelling? Laat je dan verrassen door deze windturbinefabrikant en solliciteer vandaag nog op de functie van Servicemonteur in de Wind.

Junior Remote Monitoring Engineer

NetherlandsRenewablesFebruary 1, 2020

Our client EWT, an expert in local energy transition, is developer and designer of the direct drive turbine. With activities all over the world, the headquarter is based in Amersfoort, the Netherlands. 

In the control room in Amersfoort, a small international team of professionals are monitoring the EWT wind turbines worldwide 365 days per year, 24/7 per day. All information will be monitored and problems must be solved as quick as possible. 
To expand this team of experts there is a position available for a Junior Remote Monitoring Engineer to support the Operations Department.
Due to the international character of the activities and the team, good communication skills in the Italian or French language is required as well as a good knowledge of the English language.

Servicemonteur windturbine Dordrecht

NetherlandsRenewablesFebruary 1, 2020

Onze klant die duurzaamheid op nr. 1 heeft staan en actief is in de wind industrie is op zoek naar mechanische techneuten voor het servicen van windturbines. 

Mensen die net starten als 'geladen' professionals zijn ook van harte welkom hierop te solliciteren. 

Als servicemonteur is jouw hoofdtaak het verzorgen van preventief onderhoud en het oplossen van storingen aan de windturbines. 
De aard van jouw werkzaamheden zijn mechanisch, hydraulisch en elektrotechnisch.

Nordex Servicemonteur

NetherlandsRenewablesApril 8, 2020

Ook altijd al willen werken bij een fabrikant van turbines? Pak dan je kans bij Nordex Energy, een vooraanstaand merk in onshore windturbines met een trackrecord waar je u tegen zegt.

Misschien wel de belangrijkste kernwaarde van Nordex is integriteit. Dit sijpelt door in de gehele organisatie en het is dan ook niet voor niks dat Nordex zijn personeel kan boeien en binden.

Pas jij in een bedrijf met een open houding en een recht-door-zee instelling? Laat je dan verrassen door deze windturbinefabrikant en solliciteer vandaag nog op de functie van Servicemonteur in de Wind.