Wind Turbine Technician jobs in Netherlands

Elektromonteur Emmeloord

NetherlandsRenewablesSeptember 1, 2021

Lekker op pad met de service bus, samen met je collega’s door de regio's Zwolle, Emmeloord en Lemmer. Op pad naar de volgende klus! Samen storingen oplossen, samen genieten van bedrijfsuitjes (wanneer het weer mag) en zeker zijn van een baan want je krijgt direct een vaste aanstelling. Daarnaast werk je voor een fabrikant van windturbines? En zij stoppen voorlopig nog niet met het ontwikkelen van nieuwe windturbines. Door de energietransitie is er veel werkgelegenheid in de windindustrie. Ook voor jou!


Werkomgeving van de elektromonteur

Als elektromonteur staat er een nieuwe uitdaging voor je klaar. Het eigen maken van prachtige machines, die op z’n 150 meter hoog staan! Waarschijnlijk ben je er regelmatig langsgekomen maar nooit afgevraagd welke technieken zich bevinden in een windturbine. Of misschien weet je dat al wel. Als we kijken naar de technieken die bij elkaar samenkomen in een windturbine zijn het hydraulische, pneumatische, elektrische en mechanische aandrijvingen. De perfecte combinatie voor een monteur. In deze functie ben je zowel bezig met onderhoud uitvoeren aan diverse machines en componenten. En het oplossen van storingen. Elk uur dat een turbine stil staat, kost simpelweg geld.


Onderhoudsmonteur regio Nijmegen

NetherlandsRenewablesSeptember 1, 2021

En dan komt één mooiste momenten van je werkdag! Het luik gaat open, je klimt naar boven en daar sta je dan, ruim 100 meter boven de grond. Boven op een windturbine. Even vergeet je dat je aan het werk bent en geniet je van het prachtige uitzicht.


Als dit klinkt als muziek in je oren klinkt, dan ben jij de avonturier die wij zoeken. Op dit moment is er een open vacature voor een onderhoudsmonteur met ervaring in de elektrotechniek. Met onze Atlas Technical Assessment kan jij ons laten zien hoe goed jouw skills zijn! Want als je aan de slag wil gaan als monteur in een windturbine moet je ervaring hebben met in ieder geval elektrotechniek en eventueel aangevuld met mechanische techniek en hydrauliek. Al deze technieken komen samen in de Atlas Technical Assessment. 

Elektromonteur Vlagtwedde

NetherlandsRenewablesSeptember 1, 2021

Een nieuwe baan, direct een jaarcontract en een werkgever die in jou moet investeren! Waardoor zekerheid op een baan, een carrière in een nieuwe industrie, zo goed als goed zit.

Hoe zit dat nou? Als elektromonteur heb je een bepaalde ervaring opgedaan. Maar het werken als een elektromonteur in de windindustrie is toch anders. Daarnaast heb je diverse trainingen en certificaten nodig om te mogen werken als elektromonteur in een windturbine.
Senior servicemonteur windturbines offshore

NetherlandsRenewablesSeptember 1, 2021

Voor een toonaangevende opdrachtgever zijn wij op zoek naar een senior servicemonteur windturbines offshore! Wil jij graag na een aantal jaar doorgroeien van senior servicemonteur naar detupy supervisor? Dan is dit je kans!
Onze opdrachtgever is één van de leidende, internationale spelers op het gebied van offshore wind. Zij leveren een enorm belangrijke bijdrage aan de energietransitie en jij kan daar deel van uitmaken.

Servicemonteur windturbines offshore

NetherlandsRenewablesSeptember 1, 2021

Ben jij een hoogvlieger op elektrotechnisch vlak en op zoek naar een nieuw avontuur? Grijp dan deze kans!
Onze opdrachtgever is één van de leidende spelers op het gebied van offshore windenergie, levert een enorm belangrijke bijdrage aan de energietransitie. De wereld is een mooie planeet en dit willen ze graag zo houden, voor nu en voor de volgende generaties. Dit kunnen zij echter niet alleen en daarom zoeken wij professionals die deze passie met hun delen.

Elektromonteur regio Delfzijl

NetherlandsRenewablesSeptember 1, 2021

Om de klimaatdoelen te halen, moet Nederland overstappen van fossiele brandstof op duurzame energiebronnen zoals zon, wind en water. Ook onze klant werkt hard aan mee aan deze ontwikkeling door het leveren van hightech (onshore) windinstallaties.
Binnen dit innovatieve concern is nu een positie vrijgekomen voor een elektrotechnische servicemonteur. In deze rol ga je samen met een team preventief onderhoud en reparaties uitvoeren aan spectaculaire windturbines in de regio Noord Nederland. De werkzaamheden zijn voor 80% elektrotechnisch. 
Voordat je echt aan het werk mag in de windturbine, word je eerst intern opgeleid in hun eigen internationale opleidingscentrum. Gedurende deze periode haal je de benodigde certificaten en leer je hoe je de werkzaamheden op een verantwoordelijke wijze uitvoert. Veiligheid staat immers altijd bovenaan.

Servicemonteur windturbines

NetherlandsRenewablesSeptember 1, 2021

Servicemonteur Windturbines Numansdorp

Het Klimaatakkoord is een belangrijk deel van de Nederlandse invulling van het Klimaatverdrag van Parijs. Daarin hebben 195 landen afgesproken om de stijging van de gemiddelde wereldtemperatuur te beperken. Wil jij bijdrage aan een duurzame wereld? Heb jij een elektrotechnische achtergrond? Dan is dit jou kans!


Werkomgeving van de servicemonteur windturbines

Onze klant is een Duitse windturbines fabrikant. Zij hebben onder andere fabrieken in Duitsland, Spanje, Brazilië, de VS, India, Argentinië en Mexico. Naast het ontwikkelen van windturbines verzorgen zij ook service en onderhoud aan windturbines wereldwijd. Met meer dan 25 kantoren wereldwijd, kan je concluderen dat je komt te werken bij een marktleider op het gebied van onshore windturbines.

Servicemonteur regio Zeeland

NetherlandsRenewablesSeptember 1, 2021

Direct een vast contract met een proeftijd van twee maanden.

Gezellige team uitjes of een heerlijke barbecue in de zomermaanden.

Werken met op hoogte met een fantastische uitzicht en geavanceerde machines.


Werkomgeving van de servicemonteur

Hierboven las je een aantal interessante feiten over het werken voor onze klant, mits je natuurlijk geen hoogtevrees hebt. Onze klant is een Duitse windturbine fabrikant met een grote diversiteit aan types windturbines. Niet elke windturbine in de regio Zeeland is natuurlijk op het zelfde moment geplaatst. Als servicemonteur heb je, ondanks je werkt in een windturbine, elke keer te maken met andere machines, met zo haar eigen uitdagingen.